Samsung spúšťa počas adventných víkendov akcie pre svojich fanúšikov

Oslovuje najmä členov Members komunity a majiteľov Samsung zariadení, ktorí ešte nie sú jej členmi.

Spoločnosť Samsung spúšťa počas adventných víkendov špeciálne akcie určené členom Samsung Members komunity, do ktorej je možné sa zaregistrovať prostredníctvom svojho Samsung účtu. Nasledujúce víkendy tak budú môcť získať poukazy do bratiska.sk a neodolatelný balíček produktov Samsung.

Detailnejšie informácie o akciách získajú majitelia Samsung zariadení po prejdení do aplikácie Samsung Members, kde sa im budú zobrazovať počas celého ich trvania. Zároveň v aplikácii nájdu aj ďalšie informácie. Samsung adventné víkendy prebiehajú od piatka do nedele počas nasledovných termínov:

  • 11. – 13. 12. 2020
  • 18. – 20. 12. 2020

Do skupiny sa môže pridať každý vlastník mobilného zariadenia Samsung prostredníctvom aplikácie Samsung Members, ktorá je voľne prístupná v aplikácii Obchod Play alebo je už predinštalovaná v novších smartfónoch Samsung. Následne stačí zaregistrovať svoj Samsung účet, vybrať si svoje aktuálne produkty a ste členom Samsung Members. Po zaregistrovaní získate prístup k exkluzívnym odmenám, novinkám a podpore pre vaše zariadenie. 

Menu aplikácie je rozdelené do štyroch hlavných častí:

  • Podpora – pomáha vám dostať zo svojho telefónu maximum. Nájdete tak odpovede na najčastejšie otázky a informácie, ako si nastaviť svoj smartfón, môžete ho diagnostikovať a optimalizovať, môžete jednoducho kontaktovať servisné stredisko alebo infolinku (telefonicky, online chat), prípadne viete nájsť najbližšie servisné stredisko. 
  • Výhody - otvárajú svet zaujímavých ponúk a benefitov. Práve tu sa vám budú zobrazovať aktuálne adventné ponuky. 
  • Novinky a tipy - zaujímavé informácie formou krátkych a pútavých článkov ako čo najlepšie využívať vaše zariadenia a inšpirácie k zmene životného štýlu.
  • Diagnostika - umožňuje vám testovať problémy s hardvérom telefónu a optimalizovať jeho výkon. Testované môžu byť – batéria, Bluetooth, Wi-Fi, snímače, dotyková obrazovka, hardvérové tlačidlá, vibrovanie, mikrofón, reproduktor, fotoaparát, porty, SIM karta a ďalšie. Umožní vám vyčistiť pamäť a odinštalovať nepoužívané aplikácie. 

Pre viac informácií navštívte stránku https://www.samsung.com/sk/members/.

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu