Samsung spúšťa adventnú výzvu #SklapniMobil. Hráte o skladacie smartfóny

To, že trávime na mobile viac času než je zdravé, si zrejme uvedomujú viacerí z nás. Samsung prichádza s nápadom na digitálny detox, v ktorom vďaka 24 denným výzvam môžete vyhrať niektorý z modelov telefónov, ktoré sa naozaj dajú "sklapnúť".

Nielen na Slovensku, ale aj v Čechách bude prebiahať od 1. do 24. decembra adventná výzva #SklapniMobil. Prihlásite sa prostredníctvom stránky sklapnimobil.sk

V rámci prieskumu, ktorý uskutočnila v novembri 2021 spoločnosť Samsung a zahŕňala vzorku 1 050 Slovákov vo veku 18 až 65 rokov, odpovedalo na otázku "Trávite s mobilným telefónom viac času, než by ste si priali?" pozitívne 54,4 % respondentov.

Vo vekovej kategórii 18 - 26 rokov kladne odpovedalo dokonca 79,2 % respondentov. Tá istá veková skupina uviedla, že by radšej odišla z domu bez peňaženky než bez mobilu (65,4 % respondentov) a 40 % týchto mladých ľudí má mobil po ruke aj pri štedrovečernom stole. To sú až zarážajúce čísla a je zaujímavé, že mladí ľudia si nadmerný čas pri mobile uvedomujú. 

Mobilné telefóny nám spríjemnňujú a často aj zjednodušujú život, no digitálny detox by si mal z času na čas dopriať každý z nás. Preto spoločnosť Samsung spúšťa jedinečnú adventnú výzvu #SklapniMobil. Tento projekt má motivovať ľudí a pripomenúť, ako sa to dá jednoduchými krokmi realizovať v každodennom živote. 

Adventný kalendár je k dispozícii na webovej stránke www.sklapnimobil.sk, kde sa každý, kto sa chce zapojiť, môže (ale nemusí) jednoducho zaregistrovať. Od 1. do 24. decembra bude na každý deň pripravená jedna jednoduchá detox výzva, ktorá otestuje váš vzťah k používaniu smartfónu. 

Zaregistrovaní účastníci dostanú každý večer e-mailom výzvy na nadchádzajúci deň, môžu sledovať svoj pokrok na stránke a budú tiež zaradení do štyroch týždenných súťaží o smartóny Samsung Galaxy Z Flip3 a Galaxy Z Fold3, ktoré sa dajú vďaka ohybnému displeju ľahko "sklapnúť". 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu