Samsung pripravuje Galaxy Note 10 a Note 10 Pro. Takto by mohli vyzerať

Predajca ochranných obalov na smartfóny z Británie naznačuje, ako by mohla vyzerať nová vlajková loď Galaxy Note 10 od Samsungu. Údajne príde aj vo verzii Pro.

August alebo september boli obvykle mesiace, kedy nám Samsung zvykol ukázať svoj nový model s označení Galaxy Note. Ak by sme sa tejto logiky držlai aj naďalej, znamenalo by to, že smartfón s názvom Galaxy Note 10 spoznáme už čoskoro. 

Špekulácie na internete navyše naznačujú, že tentokrát prídu rovno dve verzie, Note 10 a Note 10 Pro. V článku Galaxy Note 10 má prísť v dvoch verziách s pomerom strán 19:9 o tom píšeme viac. 

Ešte viac infromácií majú prinášať fotografie, ktoré zverejnila GSMArena. Má ísť o novinky v jednom z priehľadných silikónových obalov. Renomovaní výrobcovia sa zvyčajne k presným rozmerom dostanú o niečo skôr, aby mohli svoje produkty navrhnúť v dostatočnom predstihu.

Rendery ukazujú, že nový Note 10 si pravdepodobne zachová tradičné dotykové pero S Pen, no zrejme príde o 3,5 mm audio konektor. 

Dá sa tiež odhadnúť, že vzadu nájdeme trojicu objektívov (normálny, tele a širokouhlý), no drahší model Note 10 Pro by k nim mal pridať ešte aj dvojicu špeciálnych senzorov. Možno poslúžia na odhad vzdialenosti alebo pomoc pri renderovaní 3D virtuálnej reality. Zaujať môže aj ich rozmiestnenie, ktoré z toho horizontálneho možno prejde na vertikálne, nápadne podobné rozloženiu objektívov napríklad na Huawei P30 Pro. 

Zdroj: GSMArena.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu