Samsung pripravuje 8K film natočený pomocou telefónov Galaxy S20 a Note 20

Romantický snímok je určený na propagáciu tohtoročných top modelov, kde vyzdvihuje najmä schopnosti 8K kamier. O réžiu sa postará Kim Jee-woon, u nás známy napríklad akčným thrillerom The Last Stand, v ktorom spolupracoval so Schwarzeneggerom.

Kórejské správy priniesli novinku o tom, že Samsung spúšťa produkciu nového filmu, ktorý sa natáča v 8K rozlíšení. Namiesto profesionálnych kamier však budú pri snímaní použité tohtoročné top modely Galaxy S20 Ultra a Note 20 Ultra. Filmová novinka nesie názov Untact a niektoré špeciálne scény využívajú nové možnosti zmienených smartfónov. 

Cieľom Samsungu je vyzdvihnutie najmä schopnosti nahrávania 8K videa a ďalších funkcií kamery. Untact bude romantický film, ktorý píše a režíruje Kim Jee-woon. Tvorca je v našich končinách známy napríklad akčným thrillerom The Last Stand (2013), kde sa v hlavnej úlohe predstavil Arnold Schwarzenegger.  

Kórejský gigant sa zároveň chystá v Soule otvoriť dvojicu kinosál, ktoré budú vybavené novými 8K QLED televízormi. Malo by ísť o priestory pre menší počet osôb, určené rovnako na promo techniky od Samsungu. FIlm Untact bude k dispozícii aj na YouTube. 

en.yna.co.kr


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu