Samsung prináša nový monitor s integrovanou webkamerou

Vstavaná kamera sa zíde pri videohovoroch s kolegami aj na komukáciu s blízkymi aj priateľmi z pohodlia domova.

Samsung uviedol na slovenský trh nový monitor triedy Webcam, teda série, ktorá ponúka integrovanú kameru. Model s označením Webcam S4 a 24-palcovou uhlopriečkou oceníte napríklad pri práci z domu, ak sa potrebujete pripojiť na videokonferenciu, školákom dobre poslúži pri online výuke. Nechýba reproduktor ani mikrofón.

Monitor je vybavený kamerou s rozlíšením 2 Mpix a infračervenou kamerou, Kamera je vyklápacia, stačí na ňu zatlačiť a pružina ju vysunie z horného okraja monitora. Pokiaľ ju nepoužívate, môžete ju bezpečne zasunúť do tela prístroja. 

Samsung Webcam S4 dostal Full HD rozlíšenie (1920 x 1080 b.) a pozorovací uhol 178 stupňov v horizontálnom i vertikálnom smere, čo znamená, že obraz nestráca na farbe a na jase ani pri pohľade zo strany alebo zhora. Kvalitný zvuk zabezpečia vstavané dvojpásmové stereo reproduktory s výkonom 2 W. 

Monitor funguje zároveň ako USB hub, takže ho k notebooku stačí pripojiť cez USB a potom priamo k monitoru môžeme pripojiť rôzne ďalšie zariadenia, na ktoré už samotnému notebooku nestačia porty. Konektivitu zabezpečí HDMI, DP, D-Sub a audiovýstup.

Na slovenskom trhu je Webcam Monitor S4 dostupný za odporúčanú cenu 273 eur v e-shope samsung.sk a v sieťach parterských obchodov.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu