Samsung prezradil, ktoré modely dostanú nové prostredie One UI 2.5

Nový rad Galaxy Note 20 priniesol aj najnovšie používateľské prostredie, ktoré bude postupne formou aktualizácie sprístupnené pre množstvo zariadení.

Medzi prvé smartfóny, na ktoré Samsung uvoľnil update na One UI 2.5, patrí séria Galaxy S20. Aktuálne sa už šíri Európou. 

Nové funkcie dostane aplikácia Fotoaparát vďaka režimu Pro video. V sérii Galaxy S20 umožní ovládať smer mikrofónu pri nahrávaní a zachytiť tak konkrétne zvuky. Po spárovaní s Galaxy Buds Live môžete slúchadlá využiť ako mikrofón pre minimalizáciu šumu v pozadí nahrávaného videa. 

Nová aktualizáciu aplikácie Samsung Notes prináša vylepšené funkcie ako Zvukové záložky, importovanie a editovanie PDF súborov, možnosť pridať ručne písaný text k vybraným dokumentom aj nové farebné šablóny. 

Po kliknutí na obrázok sa spustí animácia.

Klepnutím na ikonu Samsung DeX na rychlém panelu môžete bezdrôtovo pripojit telefón k smart televízii a využiť ju na multitasking. Samsung Dex zároveň umožňuje používať smartfón ako dotykovú podložku na ovládanie druhého displeja gestami. 

Nová funkcia Wi-Fi vám zobrazí rýchlosť pripojenia sietí vo vašom okolí, takže si vyberiete takú, ktorá vyhovuje vašim potrebám. Vylepšenia sa dočkala aj aplikácia Pripomienky, v ktorej nastavíte čas a umiestnenie pre nadchádzajúce schôdzky a úlohy. 

Po kliknutí na obrázok sa spustí animácia.

Aktualizácia s One UI 2.5 sa šíri postupne, preto sa obňte trpezlivosťou. Presné načasovanie pre ďalšie zariadenia výrobca neprezradil, ale zverejnil ich zoznam. Update okrem spomínanej série Galaxy S20 dostanú: rad Galaxy S10, Galaxy S9, Galaxy Note 10, Galaxy Note 9, Galaxy Z Flip a Galaxy Fold

Zdroj: samsungmobilepress.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu