Samsung ponúka na smart TV službu Apple Music

Používatelia smart TV značky Samsung vo viac než 100 krajinách vrátane Slovenska, môžu ako prví využívať hudobnú službu Applu priamo na svojich televízoroch.

Samsung rozšíril ponuku domácej zábavy na svojej platforme Smart TV o aplikáciu Apple Music. Dostupná je na modelových radoch 2018 až 2020. 

Používatelia môžu streamovať cez 60 miliónov skladieb bez reklám, sledovať videoklipy a prechádzať tisíce playlistov, ktoré pre nich pripravili hudobný experti zameraní na rôzne žánre.

Po prihlásení sa pomocou Apple ID majú k dispozícii aj vlastnú knižnicu a playlisty. K dispozícii bude aj nová sekcia At Home With Apple Music, v ktorej nájdu nové playlisty, skupinové chaty s obľúbenými muzikantmi v ich domácnostiach cez FaceTime, rozhovory a ďalší obsah.

Vďaka partnerstvu s firmou Apple majú od minulého roka používatelia inteligentných televízorov Samsungu prístup aj k službe Apple TV.

Aplikáciu Apple Music si stiahnu z obchodu Samsung Smart TV App Store a prihlásia sa pomocou Apple ID. Prípadne si priamo v televízore vytvoria nový účet. Kto ešte nevyužíval platenú verziu Apple Music, môže získať 3-mesačné členstvo zadarmo. 


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu