Samsung má ďalšiu akciu. Vráti vám až 240 eur späť

Kórejský výrobca má v poslednom čase jednu akciu za druhou. Okrem pravidelných Samsung víkendov teraz prichádza s finančným bonusom na vybrané smartfóny, hodinky, fitnes náramok a slúchadlá.

Aktuálne prebiaha v máji víkendová akcia Samsungu, kedy si v jeho internetovom obchode môžete zakúpiť vybrané smartfóny, smart hodinky alebo slúchadlá za zvýhodnených podmienok. 

Ponuka sa mení každý víkend, a tak nákup je tak trochu lotéria. Na budúci víkend môže byť ponuka výhodnejšia, alebo naopak, a vy svoju šancu na cenové zvýhodnenie premeškáte. 

Nová akcia s finančným bonusom nie je úplne nová, ale v rôznych obmenách sa s ňou stretávame už dlhší čas. Samsung chce týmto spôsobom pravdepodobne podporiť predaj z oficiálnych distribučných kanálov. 

Pravidlá sú jednoduché: v partnerských obchodoch si zakúpite vybrané zariadenie, zaregistrujete ho na webe www.samsung-bonus.eu a do 35 dní vám príde na účet konkrétna suma späť. Jej výška sa odvíja od hodnoty zakúpeného zariadenia. 

do 24. mája 2020 môžete získať späť od 40 € do 240 €. Finančný bonus sa vzťahuje na kúpu smartfónov série Galaxy Note 10, Galaxy S10, na modely Galaxy A51, Galaxy A71, smart hodinky Galaxy Watch, Galaxy Watch Active 2, fitnes náramok Galaxy Fit a true wireless slúchadlá Galaxy Buds.

Najmä posledné dva produkty sú po vrátení 40 eur späť cenovo veľmi atraktívne. Konečná cena za šikovný náramok Galaxy Fit (recenzia) tak môže byť 59 eur, za výborné bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds (recenzia) zaplatíte 109 eur. Počet voľných registrácií je obmedzený. Po ich vyčerpaní sa na ďalšie zariadenia nebude dať bonus uplatniť. 

Ponuka platí maximálne pre dva produkty na osobu. Na webe www.samsung-bonus.eu nájdete aj kompletný zoznam partnerských obchodov s oficiálnou distribúciou zapojených do bonusovej akcie. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Emma04.05.2020 - 20:36 Trvalý odkaz

Pekne ze v ponuke je aj LTE verzia Galaxy watch active 2... je ale vobec dostupna na slovenku?
Zatial sa mi nepodarilo nic najst. Na niektorych stranka maju a tvrdia ze aluminium Lte ale na stranke samsungu je aluminium dostupna len pre BT verziu a LTE je zase stainless steel...

Tomas04.05.2020 - 23:53 Trvalý odkaz

Galaxy A71 po vrateni penazi za 335€ nie je zla ponuka

Celá diskusia 2 príspevky