Samsung láka na decembrové odhalenie série Galaxy A (2020)

Na oficiálne predstavenie sa fanúšikov snaží navnadiť video, ktoré zverejnil účet Samsung Vietnam. Láka na smartfóny s minimálnym rámom okolo displeja a otvorom na prednú kameru v štýle Galaxy Note 10.

Spoločnosť Samsung predstaví 12. decembra prvých členov série Galaxy A (2020). Dátum zverejnila vietnamská pobočka výrobcu, ktorá zdieľala na YouTube krátke video.

Upútavka láka na takmer bezrámikový displej s malým otvorom pre selfie kameru umiestnenú v strede. Teda podobne, ako v prípade modelov Galaxy Note 10.  Na zadnej strane by sme sa mali dočkať nového usporiadania fotoaparátov.

Výrobca neoznámil aké modely v sérii predstaví. Očakáva sa, že by sme mohli spoznať Galaxy A51 a Galaxy A71. Rendre ich dizajnu unikli na internet ešte minulý mesiac. Zobrazujú veľmi podobné zariadenie, ako vidíme vo zverejnenom videu. Je pravdepodobné, že uvidíme ešte ďalšie upútavky, ktorými sa bude snažiť Samsung navnadiť na oficiálnu udalosť.

Model Galaxy A71 sa mal objaviť aj v benchmarku Geekbench. Detail ukázal procesor Snapdragon 675, 8 GB RAM a Android 10. V prípade Galaxy A51 sa očakáva čip Exynos 9611 SoC a 4 GB RAM. Oficiálne špecifikácie potvrdí až výrobca.

Zdroj:  Samsung Vietnam


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu