Samsung Izrael zverejnil plán aktualizácií na Android 10

Zoznam modelov s pripravovanou aktualizáciou na Android 10 je dlhý. Celý proces by mali odštartovať top modely. Neskôr ich vystrieda stredná trieda.

Izraelský zástupca Samsungu odhalil zákazníkom v krajine tzv. roadmapu, ktorá obsahuje modely smartfónov a dátumy aktualizácií na Android 10 a One UI 2.0. Na zozname je niekoľko telefónov a tabletov. Výrobca by mal najskôr potešiť majiteľov top modelov Galaxy S10, Note 10 a Note 9, ktorí zrejme dostanú stabilnú verziu nového operačného systému už v januári. Aktuálne majú spustený beta test. 

V apríli príde na rad séria Galaxy S9, ktorú neskôr doplnia ďalšie zariadenia. Treba dodať, že ide o plán Samsungu pre krajinu Izrael, ktorý sa nemusí zhodovať s plánom na iných trhoch. Minulý mesiac Google uviedol mená spoločností, ktoré sa zaviazali, že niektoré zo svojich zariadení aktualizujú ešte do konca tohto roka. Na zozname je Asus, LG, Motorola, OPPO, Realme, Sharp Sony, Transsion, Vivo a dokonca aj Samsung. Preto je možné, že sa aktualizácie dočkáme skôr. 

Podľa plánov zverejnených v Izraeli začne celý proces top modelmi, ktoré vystrieda stredná trieda. Očakáva sa, že výrobca postupne zverejní aktualizačné plány aj pre iné trhy. 

Zdroj: Sammobile.com


 

Diskusia k článku:

Nightmare27.11.2019 - 15:23 Trvalý odkaz

na tieto ich plany sa da akurat zasmiat lebo vieme aka je realita

Celá diskusia 1 príspevok