Samsung Home Hub - ovládanie smart domácnosti centrálnym zariadením

Zariadenie podobné tabletu umožňuje prispôsobiť fungovanie prepojenej domácnosti potrebám celej rodiny. Využíva umelú inteligenciu a platformu SmartThings.

Samsung predstavil nový spôsob správy domácich spotrebičov pomocou inovatívneho dotykového zariadenia, ktoré poskytuje okamžitý prístup k prepojeným domácim službám. Samsung Home Hub využíva umelú inteligenciu a platformu SmartThings.

Služby SmartThings sú rozdelené do kategórií Cooking (Varenie), Clothing Care (Starostlivosť o oblečenie), Pet (Domáci miláčikovia), Air (Vzduch), Energy (Energia) a Home Care Wizard (Sprievodca starostlivosťou o domácnosť).

Samsung Home Hub je 8,4-palcový tablet, ktorý môžete používať pri umiestnení do dokovacej stanice alebo s ním chodiť po domácnosti. Pre hlasové ovládanie a počúvanie oznámení je vybavený dvoma mikrofónmi a dvoma reproduktormi.

Home Hub pomáha ľuďom zefektívniť vykonávanie domácich prác a ďalších úloh prostredníctvom zdieľaného zariadenia, ku ktorému majú prístup všetci členovia domácnosti. Máte tak prehľad o celej prepojenej domácnosti aj kontrolu nad spotrebičmi.

Po uvedení na trh sa Samsung Home Hub bude môcť pripojiť ku každému produktu v rámci ekosystému SmartThings a čoskoro budete mať k dispozícii aj priame pripojenie k ďalším kompatibilným zariadeniam v systéme inteligentnej domácnosti, ako sú svetlá alebo elektronické zámky dverí.

Samsung Home Hub bude k dispozícii od marca najprv v Kórei, neskôr po celom svete.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu