Samsung Good Lock prinesie nové úpravy používateľského prostredia

Podľa kórejského Samsung fóra má nová verzia aplikácie pre úpravy používateľského rozhrania dostať čoskoro aktualizáciu a plnú kompatibilitu s Androidom 10. Prinesie viacero noviniek a vylepšení.

Good Lock je aplikácia smartfónov od Samsungu, ktorá sa stará o prispôsobenie používateľského rozhrania. Existuje približne od roku 2016 a odvtedy dostáva pravidelné aktualizácie, ktoré prinášajú nové vylepšenia a možnosti prostredia. 

Každá nová verzia operačného systému Android vyžaduje úplné prepracovanie Good Locku. Počet zariadení Samsungu s Androidom 10 stále rastie, preto bolo len otázkou času, kedy výrobca prinesie aj novú, kompatibilnú verziu aplikácie, ktorá sa stará o úpravy rozhrania. 

Príspevok na fóre Samsung Kórea hovorí, že Good Lock dostane aktualizáciu už 3. februára. Nová verzia má priniesť podporu tmavého režimu celého systému a niekoľko ďalších vylepšení. Patrí medzi ne napríklad možnosť automaticky usporiadať prvky obrazovky tak, aby zodpovedali pozadiu. 

Spomína sa aj nové, podrobné zobrazenie oznámení a nastavenie časového limitu na automatické vypnutie obrazovky a uzamknutia smartfónu. Novinky uzatvára podpora prepínania aplikácií vo vertikálnom režime a operácie jednou rukou. 

Good Lock je stále dostupný len pre Južnú Kóreu, Singapur, USA, Spojené kráľovstvo, Austráliu a Kanadu. Ostatné regióny majú Nice Lock, ktoré slúži rovnakému účelu. 

Zdroj: r1.community.samsung.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu