Samsung Galaxy Z Fold4 a Flip4 by mohli byť uvedené v auguste. Očakávať môžeme viaceré vylepšenia

O ďalšej generácii smartfónov so skladatelným displejom sa špekuluje už dlhší čas. Posledné informácie spomínajú predpokladaný termín uvedenia.

Na Twitter účte menom Jon Prosser pribudla informácia o dátume premiéry aj štartu predaja pripravovaných skladačiek Galaxy Z Fold4 a Galaxy Z Flip4 od Samsungu. Uvedenie vraj prebehne 10. augusta a predaj noviniek má odštartovať 26. augusta

Očakáva sa, že novinky prinesú vylepšené fotoaparáty zo série Galaxy S22, nový čipset a pribudnúť by mohol ďalší pamäťový variant s kapacitou 1 TB. Ohyb na displeji Foldu4 je podľa posledných fotografií menej viditeľný než na Folde3.

Kto sa teší na integrované dotykové pero S Pen, zrejme bude sklamaný. Ani Fold4 ešte nepríde s perom ukrytým vnútri konštrukcie. Tá by však mala byť opäť o niečo tenšia než pri predchádzajúcej generácii. Spolu s novými skladačkami pravdepodobne spoznáme aj nové smart hodinky série Galaxy Watch5

Kým príde k oficiálnemu uvedeniu, na internete pribudnú ďalšie špekulácie a očakávania. Čím bližšie bude k termínu odhalenia, tým ale zvyknú byť presnejšie. 

Zdroj: twitter.com/@jon_prosser, twitter.com/@UniverseIce

Diskusia k článku:

Začať diskusiu