Samsung Galaxy Z Fold 3 zrejme prinesie podporu dotykového pera S Pen

Posledné správy okolo Samsungu neveštia pre model Galaxy Note nič dobré. Výrobca sa údajne chystá rozšíriť podporu dotykového pera na iné modely, čím by tento rad stratil zmysel. Ukazuje sa, že jedným z nositeľov štafety by mohol byť pripravovaný Galaxy Z Fold 3.

Príprava nového skladacieho Samsungu Galaxy Z Fold 3 je v plnom prúde. V Kórei sa objavili správy o tom, že výrobca jeho uvedenie posúva na jún budúceho roka. Ešte dôležitejšia je informácia, že nový Z Fold 3 vraj bude podporovať dotykové pero S Pen, ktoré má Samsung dokonca zabudovať do tela zariadenia. 

Novinka by tak prebrala kľúčové vlastnosti známeho Galaxy Note. Ak patríte k jeho fanúšikom, zrejme vás nepoteší, že viaceré správy naznačujú koniec série Galaxy Note. Samotný výrobca však zatiaľ nič nepotvrdil. 

Pridanie podpory dotykového pera by však pri skladacom Z Fold 3 dávalo zmysel. Jeho použitie bude možné údajne vďaka druhej generácii ultratenkého dotykového skla, ktoré si s S Pen zrejme skvele rozumie. 

V súvislosti s novinkou sa spomína aj selfie kamera pod displejom, ktorou by sa Samsung vyhol výrezu. Na oficiálne informácie si ešte počkáme. Skúsenosti so skladacím smartfónom si môžete prečítať v článku Samsung Galaxy Z Fold 2 5G - praktická extravagancia

Zdroj: ajunews.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu