Samsung Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition: vytvorte si vlastný farebný variant smartfónu

Koncept Bespoke umožňuje zákazníkom objednať si skladací smartfón vo farebnom vyhotovení na základe ich vlastnej kombinácie farieb. Budú tak mať úplne jedinečný telefón.

Najnovšia generácia smartfónu so skladacím displejom a véčkovou konštrukciou od Samsungu zaujal najmä mladých používateľov a výrobca im teraz vychádza v ústrety, aby mohli telefónom vyjadriť svoju individualitu.

Už dnes je model Galaxy Z Flip3 5G na výber v štyroch farbách, teraz prichádza možnosť vytvoriť si cez špeciálnu webovú stránku Samsungu až 49 rôznych farebných variácií

Samsung Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition ponúka nielen rôznofarebné prevedenia, ale aj špeciálne používateľské rozhranie One UI. Každý si tak môže smartfón prispôsobiť svojmu vkusu v miere, ktorá na súčasnom trhu nemá konkurenciu.

Každý si môže vybrať kombináciu úplne podľa ľubovôle. Stačí si zvoliť čierny alebo strieborný rám a doň predné a zadné panely v modrej, žltej, ružovej, bielej či čiernej farbe. Tým sa to nekončí. Keďže vkus sa môže časom zmeniť, ponúka výrobca aj službu Bespoke Upgrade Care

Majitelia nových smartfónov si s ňou môžu za poplatok (výšku nepoznáme) vymeniť farbu svojho prístroja kedykoľvek. Stačí, keď sa za týmto účelom zaregistrujú na stránke Samsung.com, a nemusia mať strach, že im súčasná voľba prestane vyhovovať.

Okrem toho získajú všetci používatelia Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition možnosť využiť službu Samsung Care+  po dobu jedného roka zdarma. Služba funguje ako poistka proti náhodnému poškodeniu smartfónu, kryje napríklad výmenu displeja, utopenie alebo výmenu zadného krytu.

Podobnú možnosť ako majitelia smartfónu Z Flip3 budú mať neskôr aj záujemcovia o smart hodinky Galaxy Watch4. Vďaka špeciálnej aplikácii Galaxy Watch4 Bespoke Studio si vyberajú z rôznych farieb a veľkostí s rôznymi variantmi remienkov. 

Na majiteľa Galaxy Watch4 navyše čakajú aj ďalšie možnosti personalizácie hodiniek pomocou najnovšej softvérovej aktualizácie, ktorá ponúkne celý rad nových ciferníkov.

Novinka je ale, bohužiaľ, dostupná iba vo vybraných krajinách, na Slovensku nie. Hardvérové špecifikácie ostávajú pri Galaxy Z Flip3 Bespoke Edition rovnaké ako pri štandardnej verzii. Informácie o hardvérovej výbave sa dočítate v základnom infe, skúsenosti z testovania nájdete v recenzii s názvom Samsung Galaxy Z Flip3 5G - vydarená štýlovka.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu