Samsung Galaxy Z Flip3 a Z Fold3 dostávajú na Slovensku Android 12 s One UI 4

Na dva modely smartfónov so skladacím displejom už prichádza informácia o dostupnosti aktualizácie operačného systému na najnovšiu verziu.

V niektorých krajinách sa majitelia minuloročných "skladačiek" od Samsungu už nového systému dočkali, slovenskí používatelia hlásia dostupnosť aktualizácie na Android 12 s prostredím One UI 4 až v týchto dňoch. Súčasťou inštalačného balíčka sú aj decembrové bezpečnostné záplaty. 

K dispozícii sú nové palety farieb a štýly na prispôsobenie domácej obrazovky, ikon, ponúk, tlačidiel a pozadí aplikácií. Zmenili sa aj miniaplikácie alebo widgety. Update obsahuje aj nové emotikony, smajlíky, GIF obrázky a nálepky, ktoré sú prístupné priamo z klávesnice.

Medzi nové funkcie zabezečenia patria upozornenia či okno, ktoré sa zobrazí vždy, keď sa aplikácia pokúsi použiť kameru alebo mikrofón. Svoje súkromie tak máte viac pod kontrolou. Nové rozhranie umožňuje zjednotiť vzhľad všetkých zariadení v ekosystéme Samsung a synchronizovať obsah medzi nimi. Či už ide o tradičné smartfóny, smart hodinky alebo tablety. 

Inštalačný balík má takmer 3 GB, a tak na jeho inštaláciu odporúčame použiť stabilné Wi-Fi pripojenie. Zoznam pripravovaných aktualizácií nájdete v článku Plán aktualizácií zariadení Samsung Galaxy na Android 12 s One UI 4.

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu