Samsung Galaxy Watch 3: prvá fotografia naznačuje návrat k otočnej lunete

Vďaka certifikačnému procesu, ktorý musí absolvovať každé nové zariadenie, sa dozvedáme očakávané parametre a dizajn pripravovaných smart hodiniek Samsungu.

O ďalšej generácii inteligentných hodiniek Samsungu sa na internete hovorí už dlhší čas. Neposledy sme vás začiatkom júna informovali, že nová generácia Galaxy Watch možno opäť dostane otočnú lunetu.

Posledné informácie a prvé snímky naznačujú, že sa naozaj dočkáme otočnej obruby, ktorá bude nielen chrániť displej pred poškodením, ale poslúži aj na ovládanie a pohyb v menu. 

Na certifikačných obrázkoch majú byť hodinky Samsung Galaxy Watch 3 (SM-R9850 a SM-R840). Na pravej bočnej strane vidno dve výrazné hardvérové tlačidlá. 

Ciferník by mal byť v dvoch veľkostiach 1,2'' a 1,4''. Hovorí sa o rozmeroch 41 x 42,5 x 11,3 mm a 45 x 46,2 x 11,1 mm.  Medzi ďalšími špecifikáciami sa spomína 1 GB pamäť RAM, 8 GB úložisko, GPS, LTE a operačný systém Tizen 5.5. 

Batéria by mohla pri 41 mm verzii ponúknuť 247 mAh kapacitu, 45 mm variant má dostať 340 mAh akumulátor. Z funkcií by okrem už tradičných nemalo chýbať meranie krvného tlaku ani EKG. 

Dátum uvedenia zatiaľ nie je známy. Očakáva sa, že ďalšia generácia smart watch od Samsungu príde koncom leta spolu so sériou Galaxy Note 20 a novou generáciou slúchadiel Buds. 

Zdroj: sammobile.com, mysmartprice.com

Diskusia k článku:

Peter Fejfar19.06.2020 - 12:33 Trvalý odkaz

Existoval už Galaxy Watch bez otočnej lunety?

Celá diskusia 1 príspevok