Samsung Galaxy Unpacked Part 2 sa bude konať 20. októbra

Samsung pozýva na ďalšiu časť udalosti, ktorá opäť prebehne v online prostredí. Keďže v názve nechýba označenie "Galaxy", zrejme spoznáme nové mobilné zariadenia.

Názov eventu Samsung Galaxy Unpacked Part 2 naznačuje, že konferencia bude zameraná na uvedenie noviniek zo sekcie mobilných zariadení alebo príslušenstva. 

Budúci týždeň bude plný nových produktov. V pondelok odštartuje Apple event, na ktorom pravdepodobne spoznáme nové MacBooky Pro, v utorok predstaví Google sériu Pixel 6 a v stredu nám svoje novinky ukáže Samsung. 

Výrobca v pozvánke veľa neprezradil, ale na webovej stránke spomína, že používatelia jeho zariadení žijú život toľkými farebnými, zaujímavými a jedinečnými spôsobmi, a preto by technológia, ktorú používajú každý deň, mala odrážať ich individualitu.

Na udalosti Samsung Galaxy Unpacked Part 2, ktorá sa bude konať 20. októbra 2021, vraj zistíme, ako spoločnosť Samsung otvára nové technológie pre sebavyjadrenie. Čo presne pod týmto tajomným vyjadrením výrobca myslí, nie je úplne jasné. Môže ísť o nové farebné verzie existujúcich produktov, možno aj konfigurácie farieb. Prípadne môže byť event venovaný používateľskému prostrediu One Ui a jeho možnostiam prispôsobenia. Ikony aplikácií vidíme aj v krátkom promo videu. 

Čo si pre svojich fanúšikov Samsung pripravil, sa dozvieme už o pár dní. Prezentáciu môžete sledovať na YouTube kanáli

Zdroj: news.samsung.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu