Samsung Galaxy Unpacked by sa mohol konať 11. augusta

Známy leaker Evan Blass na svojom Twitter účte zverejnil rozsiahly únik informácií o nových produktoch spolu s predpokladaným dátumom premiéry.

Nedávno internetom prebehla informácia, že Samsung chce bojovať proti únikom, ktoré mu môžu pokaziť moment prekvapenia pri oficiálnom uvedení noviniek. Ako reakciu na to zverejnil Evan Blass zrejme všetky produkty, ktoré Samsung vraj plánuje uviesť na trh na tradičnej akcii Galaxy Unpacked, ktorá by sa mala konať 11. augusta.

Množstvo animácií prezradilo dizajn pripravovaných telefónov, hodiniek aj slúchadiel. Spoznať by sme mali ďalšiu generáciu skladacieho smartfónu Galaxy Z Fold3 v bielej, čiernej a zelenej farbe, ktorý by mal podporovať dotykové pero S Pen aj véčko Galaxy Z Flip 3. Na animáciách bol v čiernej, zlatej, zelenej a fialovej. 

Ak sa dočkáme aj novinky Samsung Galaxy S21 FE, mohla by byť odľahčenou verziou modelu Galaxy S21 (recenzia). Zatiaľ sú vraj pri uvedení S21 FE problémy s nedostatkom čipov. Evan Blass ukázal aj GIF obrázky inteligentných hodiniek Galaxy Watch 4 s otočnou lunetou, ktoré by mali byť vybavené novou platformou, na ktorej Samsung spolupracoval s Googlom. Prísť by mohli aj Galaxy Watch Active 4 bez lunety. 

Spoznať by sme mohli aj ďalšie úplne bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds 2 s aktívnym potlačením hluku v rôznych kombináciách farieb.  

Či sa potvrdí dátum 11. august ako termín Samsung Galaxy Unpacked, zatiaľ vôbec nie je isté. Ani to, či na ňom uvidíme všetky spomínané zariadenia. Výrobca únik podľa očakávaní nekomentoval.

Nedávno na MWC 2021 Samsung predstavil používateľské rozhranie One UI Watch a prezradil, že ako prvý dostane One UI Watch nový model Galaxy Watch, ktorý bude uvedený v priebehu leta. Tak počkáme. 

Zdroj. twitter.com/@evlekas

Diskusia k článku:

Začať diskusiu