Samsung Galaxy S23 Ultra na nových fotografiách

Nové uniknuté obrázky najvybavenejšieho modelu série Galaxy S23 vyzerajú ako produktové fotografie. Ukazuje sa vo všetkých štyroch farebných variantoch.

Len dva týždne pred oficiálnym odhalením pripravovaného radu Samsung Galaxy S23 tu máme ďalšie snímky, na ktorých má byť špičkovo vybavený model Galaxy S23 Ultra s integrovaným dotykovým perom S Pen. 

Dizajn sa od predchodcu Galaxy S22 Ultra (videorecenzia) výrazne nezmenil, bočné steny ostávajú zaoblené a vzadu opäť vidno päť objektívov fotoaparátov a LED diódu, ktoré vystupujú nad úroveň konštrukcie zadnej steny. 

Špekuluje sa, že S23 Ultra bude prvým smartfónom Samsungu s 200 Mpix snímačom. Vylepšenia sa má dočkať aj automatické zaostrovanie a optická stabilizácia obrazu. Už predchádzajúci model S22 Ultra patril (a stále patrí) medzi najlepšie foto mobily, no S23 Ultra má šancu svojho súrodenca prekonať. 

Odhalenie nových produktov Galaxy prebehne 1. februára 2023. Je vysoko pravdepodobné, že výrobca uvedie trojicu top modelov pre tento rok. O základnom smartfóne a jeho očakávanej výbave si môžete prečítať v našom článku Čo zatiaľ vieme o Samsung Galaxy S23.

 

Zdroj: nieuwemobiel.nl

Diskusia k článku:

Začať diskusiu