Samsung Galaxy S22 Ultra v štyroch farbách

Samsung pracuje na ďalšej generácii svojich top modelov, ktorú by sme mohli spoznať už o niekoľko týždňov. Najvybavenejšiemu z nich nebude chýbať integrovaný stylus a vraj príde v štyroch farebných verziách.

O Samsungu Galaxy S22 Ultra sme písali už viackrát, od jesene minulého roka sa očakáva, že ponúkne integrované dotykové pero S Pen a jeho dizajn bude mierne odlišný od ostatných súrodencov Galaxy S22.  Skôr sa bude podobať na Galaxy Note 20 Ultra, ktorý je posledným vyrobeným modelom série Note. 

Nedávno zverejnil web mysmartprice.com oficiálne vyzerajúce rendery Galaxy S22 Ultra v štyroch farbách: čiernej, bielej, zelenej a hnedej. Srdcom by mal byť nedávno uvedený výkonný čipset Exynos 2200, chýbať nebude IP68, stereo repro AKG ani bezdrôtové nabíjanie 5000 mAh batérie. 

Očakáva sa, že novinka dostane 6,8'' QHD+ displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, 108 Mpix hlavný, 12 Mpix širokouhlý fotoaparát a dva 10 Mpix teleobjektívy. Samozrejmosťou bude optická stabilizácia obrazu a operačný systém Android 12 s nadstavbou One UI 4. 

Predpokladá sa, že nová séria Galaxy S22 Ultra by mala byť uvedené vo februári. 

Zdroj: mysmartprice.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu