Samsung Galaxy S21 FE v akciovej ponuke Telekomu a O2

Najnovší model série Galaxy S21 je už dostupný aj v ponuke mobilných operátorov. Telekom predáva dve farby, v O2 máte na výber zo všetkých štyroch farebných verzií.

Samsung Galaxy S21 FE bol uvedený len včera a už dnes je k dispozícii v ponuke Telekomu a O2. Môžete tak pri jeho kúpe ušetriť, výška dotácie závisí od zvoleného paušálu. Pri kúpe z e-shopu O2 navyše môžete využiť výkupný bonus 150 eur. Telekom medzi partnerov s bonusom za výkup starého zariadenia, bohužiaľ, nepatrí. 

Galaxy S21 FE ponúka 6,4'' AMOLED displej s Full HD+ rozlíšením, 120 Hz obnovovacou frekvenciou a integrovanou čítačkou odtlačkov. Medzi kľúčové parametre patrí aj Snapdragon 888, 6 GB operačná pamäť RAM a 128 GB úložisko bez možnosti rozšírenia microSD kartami. Nad Androidom 12 beží nová nadstavba One UI 4.0.

Fotografie zhotovíte hlavným a širokouhlým fotoaparátom s rovnakým 12 Mpix rozlíšením, na priblíženie vzdialených objektov poslúži 8 Mpix teleobjektív. Videá nasnímate až v 4K, a to aj prednou 32 Mpix kamerou. Konštrukcii nechýba certifikácia IP68, 4500 mAh batérii zasa 25 W rýchle nabíjanie. Kompletné špecifikácia sa dočítate v základnom infe

V Telekome kúpite Samsung Galaxy S21 FE v čiernej a zelenej farbe, k programu T Ideál 21 zaplatíte akontáciu 389 eur a mesačný poplatok 8 eur. Plná cena je v Telekome 749 eur. 

V O2 sa novinka predáva vo všetkých štyroch farbách: čiernej, bielej, zelenej a fialovej. Posledná atuálne nie je v e-shope dostupná. Cena v hotovosti je stanovená na 744 eur. Pri kúpe k paušálu môžete využiť bonus na zariadenie. 

Samsung Galaxy S21 FE by sa mal čoskoro objaviť aj v ponuke Orangeu. 

Zdroj: telekom.sk, o2.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu