Samsung Galaxy S21 FE možno vôbec nepríde

O očakávanej novinke z fanúšikovskej edície sa toho popísalo už veľa. Posledné informácie domáceho média naznačujú, že sa nového modelu nakoniec vôbec nemusíme dočkať.

Už pred viac než pol rokom sa začali na internete objavovať prvé rendery nástupcu úspešného modelu Galaxy S20 FE. Takto mal vyzerať Samsung Galaxy S21 FE (Fan Edition), hovorilo sa dokonca o štyroch farebných verziách a očakávalo sa, že pripravovaná novinka príde v septembri

Podľa posledných správ z webu ddaily.co.kr však Samsung zrušil októbrovú akciu, na ktorej údajne plánoval Galaxy S21 FE predstaviť. Dôvodom má byť nedostatok čipov. Problém, ktorý rieši množstvo výrobcov z rôznych odvetví. 

K nečakanému kroku vraj Samsung pristúpil aj z dôvodu vysokého záujmu o skladací Galaxy Z Flip 3 5G (recenzia). Véčko sa predáva veľmi dobre, a tak je len logické, že Samsung chce uspokojiť záujem zákazníkov o  skladací telefón, keďže výroba stále nedrží krok s objednávkami. 

Aktuálne vraj spoločnosť situáciu ohľadom uvedenia nového modelu Galaxy S21 FE prehodnocuje. Momentálne je ťažké robiť nejaké predikcie vývoja. 

Zdroj: ddaily.co.kr

Diskusia k článku:

Začať diskusiu