Samsung Galaxy S20 FE dostáva na Slovensku Android 12 s One UI 4

Na fanúšikovský model série S20 je už dostupná najnovšia verzia používateľského prostredia One UI 4, ktoré beží nad Androidom 12.

Čitateľ Martin nás informoval, že na jeho Samsung Galaxy S20 FE (recenzia) s čipsetom Snapdragon 865, ktorý zakúpil v Orangei, dorazila aktualizácia s najnovšou verziou prostredia One UI 4. Súčasťou inštalačného balíčka sú aj decembrové bezpečnostné záplaty. 

K dispozícii sú nové palety farieb a štýly na prispôsobenie domácej obrazovky, ikon, ponúk, tlačidiel a pozadí aplikácií. Zmenili sa aj miniaplikácie alebo widgety. Update obsahuje aj nové emotikony, smajlíky, GIF obrázky a nálepky, ktoré sú prístupné priamo z klávesnice.

Medzi nové funkcie zabezečenia patria upozornenia či okno, ktoré sa zobrazí vždy, keď sa aplikácia pokúsi použiť kameru alebo mikrofón. Svoje súkromie tak máte viac pod kontrolou. Nové rozhranie umožňuje zjednotiť vzhľad všetkých zariadení v ekosystéme Samsung a synchronizovať obsah medzi nimi. Či už ide o tradičné smartfóny, smart hodinky alebo tablety. 

Ak ste majiteľom smartfónu od Samsungu a zaujíma vás, či a kedy príde na váš model aktualizáciu, odpoveď nájdete v článku Plán aktualizácií zariadení Samsung Galaxy na Android 12 s One UI 4.

Za čitateľský tip aj snímky obrazovky ďakujeme Martinovi. 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu