Samsung Galaxy S20 FE 5G sa odhaľuje

O pripravovanom ďalšom modeli série Galaxy S20 sa hovorí už dlhší čas. Teraz bola zverejnená jeho podoba v šiestich farbách.

Známy leaker Evan Blass zverejnil na Patreon účte render, ktorý má zobrazovať Samsung Galaxy S20 FE 5G. Model známy ako Fan Edition (FE) by mal ponúknuť rovný displej so 6,4'' alebo 6,5'' uhlopriečkou.

V strede obrazovky vidno otvor na prednú kameru, ďalšie tri objektívy sa nachádzajú na zadnej strane. Hovorí sa o 12 Mpix hlavnom, 12 Mpix širokouhlom fotoaparáte a 8 Mpix teleobjektíve. 

V pravej stene vidno vypínač a klávesy ovládania hlasitosti, ľavá strana je prázdna. Očakáva sa 4500 mAh batéria, čipset Exynos 990, 120 Hz obnovovacia frekvencia displeja a chýbať by nemala ani certifikácia proti vode a prachu IP68.

Samsung Galaxy S20 FE by mal prísť na trh v októbri, špekuluje sa o cene približne 640 eur. 

Zdroj: patreon.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

mental.disease18.08.2020 - 19:59 Trvalý odkaz

Síce nie som Samsung Fun (Edition).
Ale toto vyzerá na kloudny fon za tie prachy.
Rovný displej, ovládanie vpravo, 3.5mm Jack. Rozmery v norme (strop mám okolo 160 mm)
Uvidím čo bude zač ten Zenfone 7...

Lubo.S20.08.2020 - 07:39 Trvalý odkaz

dal som to do porovnavačky so žiaľ ukončenou s10e no a neviema stále nechápem počin korejcov že ukončili výrobu s10e... proste už to bude pre mna do vrecka moc velike.. jasne, kolko ludi, tolko chuti.. čo ma ale potešilo že telo je hliníkové, aj ked zadný kryt je plast (ak teda ten bulhar v gsmarene má pravdu).. to mi zasa bude pôsobiť tak lacno za nemálo peňazí.. no necháme sa prekvapiť, nakoľko zatiaľ sú to len kusé a nepresné info..

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy20.08.2020 - 09:22 Trvalý odkaz

In reply to by Lubo.S

ono asi ti korejci vedia co a kolko sa im predava :) tazko je nam (na zaklade nejakych pocitov) odhadnut co si svetovy trh pyta, takze je uplne normalne, ze nase pocity mozu byt mylne.

Celá diskusia 3 príspevky