Samsung Galaxy S10 Lite sa objavil na oficiálnom webe

Zdá sa, že odľahčená verzia vlajkovej lode Galaxy S10 bude napokon realitou. Po viacerých únikoch sa teraz model objavil na oficiálnom webe Samsungu. Oznámenie sa očakáva čoskoro.

O Samsungu Galaxy S10 Lite sa šepká už nejaký čas. Má ísť o ďalšiu verziu zo série Galaxy S10, ktorá doplní trojicu vydaných modelov S10e, S10 a S10+. Novinka sa aktuálne objavila na oficiálnom francúzskom webe výrobcu.

Stránka spomína konkrétne modelové označenie SM-G770F/DS, pod ktorým sa má skrývať práve Samsung Galaxy S10 Lite. Krátko po zverejnení boli informácie stiahnuté. 

Údajne pripravovaná novinka sa predtým objavila aj v benchmarkovom teste Geekbench, kde bola odhalená hardvérová výbava. Ponúknuť by mala ponúknuť čip Qualcomm Snapdragon 855, 8 GB RAM a Android 10. Zároveň sa spomína aj 4500 mAh batéria s rýchlym 45 W nabíjaním.

V prípade kamery sa očakáva trojica snímačov s rozlíšením 48 Mpix (hlavný), 12 Mpix (ultraširokouhlý) a 5 Mpix (hĺbkový). Na prednej strane by mala byť 32 Mpix selfie kamera. Oficiálneho uvedenia sa zrejme dočkáme čoskoro. 

Popri Galaxy S10 Lite sa začali objavovať aj neoverené informácie týkajúce sa Galaxy Note 10 Lite. Výrobca sa k nim však zatiaľ nevyjadril. 

Zdroj: galaxyclub.nl


 

Diskusia k článku:

Nightmare03.12.2019 - 15:21 Trvalý odkaz

Coho sa to tyka "lite" ze bude mat o jednu cocku menej?:D

Celá diskusia 1 príspevok