Samsung Galaxy S10 Lite, Galaxy Note 10 Lite a Galaxy A71 na Slovensku

Samsung spustil predaj očakávanej dvojice lite verzií top modelov aj ďalšieho kúsku z obľúbenej série Galaxy A.

V slovenských obchodoch sa objavili tri očakávané novinky. Modely Lite patria do série top modelov, no prinášajú cenovku, ktorá je dostupná väčšiemu počtu zákazníkov. Nechýba im kvalitný fotoaparát, silná batéria, výkonný hardvér a Lite verzii radu Galaxy Note ani dotykové pero S Pen. 

Samsung Galaxy S10 Lite (základné info) dostal 6,7-palcový Full HD+ Super AMOLED displej s integrovanou čítačkou odtlačkov, osemjadrový procesor, 8 GB operačnú pamäť, 128 GB úložisko rozšíriteľné microSD kartami a 4500 mAh batériu s rýchlym nabíjaním. 

Okrem základného 48 Mpix fotoaparátu je k dispozícii 12 Mpix snímač pre ultraširoké zábery a 5 Mpix senzor pre makro snímky. Nechýba stabilizátor obrazu Super Steady OIS. 

Samsung Galaxy Note 10 Lite (základné info) je dodávaný s dotykovým perom S Pen. Ručne písané poznámky môžete jednoducho previesť na bežný text a následne ľubovoľne upravovať či zdieľať. 

Medzi kľúčové špecifikácie patrí 6,7'' Full HD+ Super AMOLED displej s integrovanou čítačkou odtlačkov, osemjadrový procesor, 6 GB operačná pamäť RAM, 128 GB úložisko rozšíriteľné microSD kartami a 4500 mAh batéria s rýchlym nabíjaním. 

Hlavný 12 Mpix senzor dopĺňa 12 Mpix teleobjektív a 12 Mpix ultra širokouhlý fotoaparát. Prvé dva ponúkajú optickú stabilizáciu obrazu. 

Samsung Galaxy A71 (základné info) je vybavený štyrmi fotoaparátmi. Okrem hlavného 64 Mpix senzoru aj ultraširokouhlým objektívom, makro fotoaparátom a štvrtý slúži na rozostrovanie pozadia. Na 6,7'' obrazovke s pomerom strán 20:9 nájdeme Full HD+ rozlíšenie. 

Osemjadrový procesor a 128 GB úložisko dopĺňa 6 GB operačná pamäť RAM. Poteší 4500 mAh batériou s rýchlym 25 W nabíjaním. 

Samsung Galaxy S10 Lite je k dispozícii vo farebných variantoch Prism Black a Prism Blue za odporúčanú cenu 649 eur. Samsung Galaxy Note 10 Lite sa predáva v striebornej Aura Glow a čiernej Aura Black za odporúčanú cenu 599 eur. Samsung Galaxy A71 v čiernej, striebornej a modrej farbe má odporúčanú cenovku 469 eur.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu