Samsung Galaxy S10 a Galaxy Note 10 dostanú foto funkcie zo série Galaxy S20

Aktualizácia prinesie režim Single Take, vylepšený Nočný režim, možnosť vytvoriť si vlastný filter aj prepínanie medzi prednou a zadnou kamerou počas nahrávania videa.

Tohtoročná séria Samsung Galaxy S20 priniesla nielen vylepšené fotoaparáty, ale aj nové softvérové funkcie. V priebehu marca a apríla sa dostanú formou aktualizácie aj na rad Galaxy S10 a Galaxy Note 10.

Režim Single Take využíva kameru a pokročilú umelú inteligeciu na zachytenie niekoľkých snímok naraz, pričom vám odporučí tú najlepšiu. 

Vďaka vylepšenúmu Nočnému režimu s funkciou Night Hyperlapse  by mali byť snímky a videá zhotovené za zhoršených svetelých podmienok ešte kvalitnejšie. 

Pomocou funkcie Custom Filter si viete vytvoriť vlastný filter, ktorý môžete používať aj u ďalších fotografií.

Skúsenejší používatelia možno ocenia režim Pro Video, v ktorom sa dá manuálne nastaviť ISO, citlivosť, expozičný čas alebo korekcia expozície. Navyše môžete počas nahrávania videa prepínať medzi prednou a zadnou kamerou.

Vylepšenia v Galérii vám umožnia lepšie si usporiadať jej obsah. Pomocou umelej inteligencie a funkcie Clean View dokáže aplikácia automaticky zatriediť podobné snímky, takže budete mať v archíve väčší poriadok. 

Pri prezeraní snímok v galérii môžete fotografiu zväčšiť, takže sa na displeji zobrazí len jej časť a potom ju môžete pomocou funkcie Quick Crop veľmi jednoducho orezať.

Cez Quick Share je zdieľanie obsahu jednoduché a rýchle. Telefón zistí, kto z vašich priateľov s podporovaným zariadením sa nachádza blízko a bez problémov mu odošlete aj objemné súbory. 

Posledná novinka sa netýka fotografií, ale hudby. Music Sharing umožňuje pripojenie niekoľkých ľudí k jednému Bluetooth reproduktoru, takže sa môžete striedať v púšťaní obľúbených skladieb.

Aktualizácia sa šíri postupne, preto sa obrňte trpezlivosťou. Doraziť by mala najneskôr v priebehu apríla. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu