Samsung Galaxy Note 10 sa ukázal na ďalších obrázkoch

Objavili sa ďalšie obrázky, ktoré majú zachytávať podobu nového Samsungu Galaxy Note 10. Oficiálne predstavenie je naplánované na 7. augusta.

Špekuluje sa o tom, že novinka príde v dvoch verziách. Už 7. augusta by sme mali spoznať Galaxy Note 10 a Note 10 Pro, ako to naznačovali prechádzajúce úniky. Tie naznačili prítomnosť typického dotykového pera S Pen, trojice zadných fotoaparátov a naopak, absenciu 3,5 mm audio jacku, ktorý ešte tohtoročná séria Galaxy S10 má. 

Skladačku ale z doterajších únikov môžeme budovať aj ďalej. Server Androidbeat špekuluje, že menšia verzia dostane 6,4-palcový AMOLED displej, Snapdragon 855 alebo Exynos 9820, až 8 GB RAM, slot pre microSD karty a odolnosť voči vode s certifikáciou IP68. 

Vzadu očakávame 12 Mpix základný fotoaparát s meniteľnou clonou, 12 Mpix teleobjektív a 16 Mpix širokouhlý fotoaparát. Výbava väčšieho Galaxy Note 10 Pro alebo Plus by mala byť rovnaká, no k trojici optík pribudne ešte vraj pribudne senzor pre snímanie vzdialenosti. Buď pre lepšie snímanie fotografií, alebo pre virtuálnu realitu v špeciálnych aplikáciách.

Ak vám v tomto momente prišiel na um ToF  senzor na Huaweii P30 Pro vedzte, že pravdepodobne pôjde o prakticky rovnaký prvok. A kritici nájdu viac podobností s vlajkovou loďou od jedného z najväčších konkurentov. Najnovšie úniky press fotografií naznačujú otočenie tria fotoaparátov na výšku a dokonca aj farebnú verziu s farbou meniacou sa podľa dopadu svetla. 

Zdroj: Androidbeat.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu