Samsung Galaxy M21 príde aj na Slovensko

Novinka láka silnou 6000 mAh batériou a trojicou zadných fotoaparátov s hlavným 48 Mpix snímačom. Poznáme slovenskú cenovku aj predpokladanú dostupnosť.

Samsung Galaxy M21 ponúka moderný natiahnutý Super AMOLED displej s malým výrezom na prednú 20 Mpix kameru. Na 6,4-palcovej obrazovke s pomerom strán 19,5:9 nájdeme Full HD+ rozlíšenie 1080 x 2340 bodov.

Hlavnému 48 Mpix fotoaparátu sekundujú aj ultraširokouhlý so 123° uhlom záberu a fotoaparát pre hĺbku ostrosti. V režime Živé zaostrenie máte k dispozícii napríklad efekty ako rozostrenie, rotácia, zoom či farebná verzia (s čiernobielym pozadím).   

Na Slovensku sa bude predávať verzia so 4 GB operačnou pamäťou a 64 GB úložiskom. Novinka disponuje 6000 mAh batériou s podporou rýchleho 15 W nabíjania.

Na zabezpečenie telefónu môžete využiť čítačku odtlačkov umiestnenú vzadu alebo rozpoznávanie tváre. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe

Samsung Galaxy M21 bude na slovenskom trhu dostupný v polovici apríla v čiernej farbe, odporúčaná cena je stanovená na 239 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu