Samsung Galaxy Fold 2 bude možno véčko

Na čínskej sociálnej sieti Weibo sa objavili fotografie telefónu s véčkovou konštrukciou a používateľským prostredím Samsungu. Má ísť o druhú skladacieho smartfónu Galaxy Fold.

Prvá generácia Samsungu Galaxy Fold (základné info) sa po niekoľkomesačnom zdržaní kvôli problémom s flexibilným displejom konečne dostala do predaja dokonce už aj u našich českých susedov.

Slovensko zatiaľ na zozname krajín, kde sa výrobca rozhodol predávať svoj prvý smartfón so skladacím displejom, nie je. 

Už však pracuje na jeho nástupcovi, ktorý by tentoraz mohol prísť s véčkovou konštrukciou na spôsob tohtoročnej Motoroly Razr.

Na sociálnej sieti Weibo pribudli živé fotografie mobilného zariadenia, ktoré majú zobrazovať práve Samsung Galaxy Fold 2. Telefón má hlavný skladací displej na výšku plus ďalší externý panel, ktorý zobrazuje základné údaje. Na fotografiách vidno malý výrez na prednú kameru, na vonkajšej strane zariadenia sa nachádza dvojica fotoaparátov a LED dióda. 

Zatiaľ nie je isté, či ide o prototyp, ktorý sa nakoniec nedostane do výroby, alebo o reálne zariadenie, ktoré uvidíme možno už na februárovom MWC 2020 v Barcelone. 

Zdroj: weibo.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu