Samsung Galaxy Buds2 Pro - lepší zvuk, rovnaká výdrž

Nové TWS slúchadlá sú určené náročným zákazníkom, ktorí očakávajú kvalitný zvuk, aktívne potlačenie hluku a slušnú výdrž na jedno nabitie.

Spolu s novými skladateľnými smartfónmi a smart hodinkami uviedol Samsung aj ďalšiu generáciu úplne bezdrôtových slúchadiel Galaxy Buds2 Pro. 

Základné parametre:

Rozmer slúchadla: 19,9 x 21,6 x 18,7  mm, hmotnosť 5,5 g, rozmery nabíjacieho puzdra: 50 x 50 x 27,7 mm, hmotnosť 43 g, 3 mikrofóny (2 vonkajšie a 1 vnútorný), jednotka snímania hlasu, batéria v slúchadle 61 mAh, batéria v puzdre 515 mAh, výdrž na jedno nabitie pri všetkých zapnutých funkciách 5 hodín, celkovo s dobíjaním z puzdra až 18 hodín (bez ANC 29 hodín), bezdrôtové nabíjanie Qi, 24bit Hi-Fi, Bluetooth 5.3, akcelerometer, vodeodolnosť IPX7, kompatibilita Android 8.0 a vyšší. 

Od svojho predchodcu Galaxy Buds Pro (recenzia) sa novinka líši kvalitnejším 24-bit. Hi-Fi zvukom, vylepšené je automatické prepínanie medzi zariadeniami, po novom sa dá aj s TV a mierna narástla kapacita batérie v nabíjacom puzdre. 

Sú o 15 % menšie než predchodca, podľa výrobcu sú tak pri nosení ešte komfortnejšie. Vďaka dômyselnej konštrukcii vám nevypadnú z uší ani sa neotáčajú, takže sa hodia aj na cvičenie a šport. Tri mikrofóny a jednotka snímania hlasu ponúknu vysokú kvalita hovoru. Nechýba podpora pre 360° priestorový zvuk. 

Známy ambientný režim, ktorý prepúšťa zvuky okolia, môžete cez mobilnú aplikáciu nastaviť v niekoľkých úrovniach. Ak si chcete užívať nerušený zážitok z počúvania hudby, zvolíte si režim aktívneho potlačenia okolitých ruchov. A ak slúchadlá Buds2 Pro náhodou niekde zabudnete, aplikácia SmartThings Find vám ich nájde, aj keď nie sú v dobíjacom puzdre.

Slúchadlá spĺňajú certifikáciu IPX7, sú odolné voči potu, dažďu a zvládnu aj ponáranie pod vodu do hĺbky jedného metra po dobu maximálne 30-tich minút. Výdrž sa oproti predchodcovi výrazne nezmenila. Na jedno nabitie bez zapnutej funkcie potlačenia okolitých zvukov dokážu hrať až osem hodín, ďalších 29 hodín získate po dobití nabíjacím puzdrom. Pri zapnutom ANC výdrž klesne na približne päť hodín. 

Samsung Galaxy Buds2 Pro sa začnú predávať od 26. augusta, predobjednávky štartujú dnes. Cena je stanovená na 229 eur, ako bonus k predobjednávke získate bezdrôtovú nabíjaciu podložku. Na výber sú tri farby: biela, čierna a fialová. 

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu