Samsung Galaxy Buds+ prinášajú vylepšený zvuk a dlhšiu výdž

Ďalšia generácia true wireless slúchadiel prináša oproti predchodcovi len mierne vyššiu cenu, ale množstvo užitočných vylepšení.

Na prvý pohľad sa novinka od predchádzajúceho modelu Galaxy Buds výrazne nelíši. Podrobné skúsenosti s minuloročným modelom sme vám priniesli v recenzii Samsung Galaxy Buds - úplná sloboda od káblov

Plusková verzia má mierne lesklejší dizajn, tvar slúchadiel ani kompaktné rozmery sa nezmenili. Namiesto žltej bude k čiernej a bielej farbe na výber svetlomodrý variant.

Medzi hlavné vylepšenia Samsunng Galaxy Buds+ patrí silnejšia batéria s dlhšou výdržou na jedno nabitie, podpora bezdrôtového nabíjania štandadru Qi, pribudol ďalší mikrofón pre kvalitnejší a čistejší zvuk pri hovoroch a vylepšenia sa dočkalo aj dotykové ovládanie. 

Jednoduché dlhé stlačenie môže spustiť často používanú aplikáciu, napríklad Spotify. Pri zapnutom Hernom režime je vylepšená latencia zvuku. 

Vďaka 85 mAh batérii ponúkajú nové Bluetooth slúchadlá až 11-hodinovú výdrž (pri dobíjaní z puzdra až 22 hodín). Len 3-minútové dobitie podľa výrobcu zabezpečí 60 minút počúvania hudby, 10 minút v nabíjacom puzdre vystačí na tri hodiny. 

Zvuk je opäť vyladený pod taktovkou AKG, výrobca spomína jasnejší zvuk a výkonnejšie basy. V aplikácii Galaxy Wearabless si viete prispôsobiť režim Ambient sound podľa vlastných preferencií. Určíte, koľko vonkajšieho zvuku má k vám prenikať. 

Ochranné puzdro, v ktorom sú slúchadlá uložené, môžete opäť dobiť buď USB-C káblom alebo bezdrôtovo, novinkou je podpora štandardu Qi. Stále nechýba možnosť reverzného dobíjania položením na zadnú stenu podporovaného smartfónu. 

Predaj Samsung Galaxy Buds+ odštartuje na Slovensku už 14. februára 2020, odporúčanú cena je stanovená na 169 eur. Predchádzajúca generácia Galaxy Buds má cenovku o 20 eur nižšiu, no množstvo vylepšení, ktoré novinka prináša, za príplatok stojí. Na výber budú tri farebné varianty: čierny, biely a modrý. 

Slúchadlá môžete získať pri predobjednávke top modelov Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra 5G ako darček. Stačí predobjednávku nového smartfónu uskutočniť do 8. marca 2020. 

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu