Samsung Galaxy Buds FE: prémiový zvuk pre každého?

Prvé, úplne bezdrôtové slúchadlá fanúšikovskej edície Samsungu, boli zverejnené na indickom Amazone. Cena by mala byť prijateľná.

O príchode smartfónu Samsung Galaxy S23 FE sa hovorí už dlhší čas. Posledné uniknuté promo obrázky výrobcu naznačujú, že spolu s telefónom spoznáme aj tablet TWS slúchadlá. Všetky produkty ponesú prívlastok FE - Fan Edition. 

Indická mutácia obchodu Amazon zrejme predčasne spustila mikro stránku, v tomto čase už odstránenú, na ktorej boli zverejnené informácie o pripravovanej novinke Samsung Galaxy Buds FE. Slogany lákali na prémiový kvalitný zvuk, vynikajúci zážitok z počúvania a bohatý zvuk so silnými basmi. 

Nie je dôvod neveriť, že Samsung slúchadlá s podobnými vlastnosťami pripravuje, jeho audio zariadenia patria medzi kvalitné výrobky. Každého zrejme zaujíma aj cena, a tá by mala byť podľa 99,99 USD, čo preložené do našej meny môže byť okolo sumy 120 eur. K základnej cene v dolároch totiž treba pripočítať DPH a iné poplatky. 

Dátum uvedenia nie je známy, špekuluje sa o začiatku októbra, no v tom čase (4. 10.) majú premiéru smartfóny série Google Pixel 8. Počkáme si na oficiálne informácie Samsungu.

Zdroj: phonearena.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu