Samsung Galaxy Buds FE prekvapia cenou, potešia kvalitou

Úplne bezdrôtové slúchadlá série FE ponúkajú prémiovú kvalitu, ktorá v tejto cenovej kategórii nebýva samozrejmosťou. Či už ich využijete na počúvanie obľúbenej hudby alebo pri sledovaní videí, oceníte kvalitný zvuk a dlhú výdrž.

TWS slúchadlá Samsung Galaxy Buds FE sú prvým modelom radu FE (Fan Edition), kam patria zariadenia určené širšiemu okruhu používateľov, ktorí hľadajú kvalitu za dostupnú cenu. Premiéru mali spolu s novým smartfónom Galaxy S23 FE a dvojicou tabletov Galaxy Tab S9 FE a Galaxy Tab S9 FE+.

„Modely nového radu FE sú doslova nabité špičkovými funkciami a parametrami. Ich majitelia tak môžu naplno využiť svoju kreativitu a produktivitu, či už nové prístroje používajú samostatne alebo v rámci celého ekosystému,“ hovorí TM Roh, prezident a riaditeľ mobilnej divízie Samsung Electronics. 

Každodennou súčasťou výbavy mnohých fanúšikov Samsungu sa stali Bluetooth slúchadlá Galaxy Buds. V malej okrúhlej krabičke nájdu spoľahlivých spoločníkov, ktorých využívajú pri hovoroch cez spárovaný smartfón, na tablete si s nimi pozrú zaujímavé video alebo film bez rušenia okolia zvukom, a po pripojení k inteligentným hodinkám, do ktorých si uložili obľúbenú hudbu, si môžu ísť zabehať bez toho, aby si kvôli playlistu museli brať aj telefón. 

Najnovšie slúchadlá Samsung Galaxy Buds FE v sebe spájajú štýl a kvalitu, nesklamú tak ani náročnejších používateľov. Medzi hlavné výhody patrí vynikajúci zvuk s mohutnými basmi, systém aktívneho tlmenia okolitých ruchov (ANC) a technológia Ambient Sound, ktorá prepúšťa zvuky z okolia bez toho, aby ostatní počuli, čo vám hrá v ušiach. 

To platí aj pre telefónne hovory, pri ktorých sa uplatní systém troch mikrofónov s personalizovaným smerovaním a umelou inteligenciou, ktorý hlas spoľahlivo oddelí od hluku v pozadí. 

Výrazným benefitom je výdrž batérie na jedno nabitie. Zo všetkých slúchadiel Galaxy Buds ju má model FE najdlhšiu. Slúchadlá zvládnu až 8,5 h prehrávania s bežnou hlasitosťou, a v kombinácii s dobíjacím puzdrom sa dostanete až 30 hodín. Aj pri aktívnom tlmení hluku je výdrž veľmi dobrá, až 6 h prehrávania na jedno nabitie, resp. 21 h s puzdrom. 

Výhody ekosystému Galaxy spoznáte nielen pri prepojení smartfónu s tabletom, ale aj pri slúchadlách Galaxy Buds FE. Systém Auto Switch inteligentne prepína zvuk medzi slúchadlami, tabletom, hodinkami alebo televízorom, nemusíte nič manuálne nastavovať. Stačí byť v zariadeniach prihlásený pod jedným Samsung kontom.

Ak slúchadlá niekam založíte, ľahko ich nájdete vďaka aplikácii SmartThings Find. Na mape uvidíte ich polohu a viete sa k nim nechať navigovať. Aby ste predišli ich zabudnutiu, môžete si v apke zapnúť oznámenie zanechania na konkrétnom bezpečnom mieste, napríklad doma alebo v práci. Po zanechaní na iných miestach o tom dostane notifikáciu.  

Slúchadlá Samsung Galaxy Buds FE sú dispozícii v grafitovej a bielej farbe za odporúčanú cenu 109 eur. Zakúpite ich nielen v e-shope Samsungu, ale aj aj v bežnej predajnej sieti. 

Článok vznikol v rámci spolupráce so spoločnosťou Samsung Electronics.

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu