Samsung Galaxy Buds 2 - ANC a kvalitný zvuk za dostupnú cenu

Súčasťou nového portfólia uvedeného na Galaxy Unpacked sú nielen skladacie smartfóny a ďalšia generácia inteligentných hodiniek, ale aj úplne bezdrôtové slúchadlá s vylepšeným zvukom, dostupnou cenou a pekným dizajnom.

Nový model dopĺňa existujúce typy Galaxy Buds Live a Galaxy Buds Pro, ide vlastne o nástupcu modelu Galaxy Buds+. Slúchadlá sú plnohodnotnou súčasťou ekosystému Galaxy, a tak najlepšie spolupracujú s telefónmi, tabletmi a smart hodinkami značky Samsung.

Základné parametre:
Rozmery slúchadla 17 x 21 x 21 mm, hmotnosť 5 g, rozmery puzdra 50 x 28 x 50 mm, hmotnosť 41 g, 2 membrány, 3 mikrofóny, batéria v slúchadle 61 mAh, batéria v puzdre 472 mAh, bezdrôtové nabíjanie Qi, Bluetooth 5.2, akcelerometer, gyroskop, senzor proximity, Hallov senzor, dotykový senzor, VPU (Voice Pickup Unit). 

Samsung Galaxy Buds 2 ponúkajú bežnému používateľovi všetko potrebné. Dynamické dvojpásmové membrány reprodukujú dunivé basy aj čisté výšky, technológia Active Noise Cancellation, čiže aktívne tlmenie hluku (ANC), vám do uší neprepustí neželaný zvuk. 

Pokiaľ naopak okolie počuť chcete, stačí tlmenie nastaviť v troch možných stupňoch alebo ho úplne vypnúť. Ďalšou výhodou je čistejší hlasový prenos pri telefónnych hovoroch, na ktorom má zásluhu predovšetkým nové riešenie založené na strojovom učení, ktoré dokáže počas hovoru účinne eliminovať všetky ruchy z pozadia.

V aplikácii Galaxy Wearable si môžete pomocou jednoduchého testu vyskúšať, ako vám sedí v ušiach a ako ich prípadne upraviť tak, aby bol pre vás zážitok z počúvania hudby a nosenia v ušiach čo najlepší. 

Pri zapnutej funkcii aktívneho potlačenia hluku je doba používania na jedno nabitie približne päť hodín, spolu s dobíjacím puzdrom máte k dispozícii asi 20 hodín počúvania. Pri vypnutí ANC sa výdrž zvýši na 7,5 hodiny, resp. 29 hodín pri dobíjaní. 

Samsung Galaxy Buds 2 sa na Slovensku budú predávať za odporúčanú cenu 149 eur. K dispozícii sú štyri farebné varianty: grafitová, biela, olivová a fialová.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu