Samsung by mal tento rok priniesť nové skladacie smartfóny, s Galaxy Note vraj zatiaľ neráta

Juhokórejský výrobca má tento rok priniesť nástupcov modelov Galaxy Z Fold 2 a Z Flip. Okrem toho by sme sa mali dočkať fanúšikovskej verzie Galaxy S21, ale aj niekoľko ďalších noviniek.

Včera sme boli svedkami udalosti Galaxy Awesome Unpacked, na ktorej nám Samsung predstavil dvojicu smartfónov Galaxy A52 / A52 5G (základné info) a Galaxy A72 (základné info). Len pár hodín potom sa objavili informácie týkajúce sa ďalších noviniek. Juhokórejský výrobca by mal podľa nich tento rok predstaviť nové skladacie smartfóny, kde sa spomínajú konkrétne Galaxy Z Fold 3 a Z Flip 2, ktoré vraj uvidíme v treťom štvrťroku. 

Ak patríte k fanúšikom série Galaxy Note, vyzerá to tak, že sa tento rok sa nedočkáme nástupcu Galaxy Note 20. Naznačuje to niekoľko únikov, ale aj fakt, že Samsung rozšíril podporu pera S-Pen na sériu Galaxy S. Namiesto neho sa spomína Galaxy S21 FE, ktorý vraj uvidíme koncom tohto roka. 

Samsung by mal tento rok predstaviť aj novinky na poli smart hodiniek a spomína sa tiež niekoľko prírastkov do série Galaxy M. Informácie ako také celkom dávajú zmysel, no na oficiálne predstavenia spomínaných modelov si ešte počkáme. 

Zdroj: sammobile.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu