Samsung Bespoke Jet Bot Combo - robotický vysávač s čistením horúcou parou

Samsung na tento rok plánuje uvedenie nového radu robotických vysávačov s podporou umelej inteligencie. Pribudne vylepšené rozpoznávanie objektov aj nečistôt. Na tie sa bude dať použiť horúca para.

Domáce upratovanie bude s novou sériou vysávačov Bespoke Jet Bot Combo ešte dôkladnejšie a jednoduchšie. A to aj vďaka umelej inteligencii, ktorá nadväzuje na technológiu využívanú v staršom modeli Bespoke Jet Bot AI+. V novej verzii dokáže systém rozpoznať viac objektov a funguje teda presnejšie. Výrazne mu v tom pomáha nový 3D senzor

Systém AI Object Recognition dokáže rozpoznávať jednotlivé miestnosti a taktiež škvrny. Označí oblasti vhodné na čistenie a dokonca automaticky navrhuje vyznačiť "zakázané zóny". Ak pri vysávaní objaví Bespoke Jet Bot Combo na podlahe nejakú škvrnu od tekutiny, automaticky sa vráti do nabíjacej stanice, horúcou parou a vodou si tam nahreje mop a potom sa na dané miesto vráti. 

Funkcia AI Floor Detect rozpoznáva typy podláh a podľa toho navrhne optimálny spôsob čistenia. Sací výkon upraví tak, aby vysávať zvládol aj špinu zašliapnutú hlboko v kobercovej tkanine. Nemusíte sa obávať poškodenia koberca mokrým mopom. Keď vysávač rozpozná koberec, automaticky sa rozhodne, či mopovacie kefy zdvihne alebo ich odloží v nabíjacej stanici. 

Vy sa nemusíte starať ani o čistotu mopu. Prebieha automaticky v nabíjacej stanici. Najskôr sa v stanici poumýva, potom očistí parou a následne usuší pomocou horúceho vzduchu. Horúca para slúži aj ako deodoračný prostriedok proti zápachu a vylepšuje celkovú hygienu čistenia. 

Robotický vysávač Bespoke Jet Bot Combo sa stále vyvíja a zatiaľ nie je známy dátum príchodu na trh ani jeho cena. Samsung iba spomína jeho uvedenie v roku 2024.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu