S HoppyGo si môžete naživo zajazdiť na niektorých autách z Forza Horizon 5

Pokračovanie legendárnej série je veľkým trhákom. Ak máte chuť vyskúšať si jazdu na niektorom z vozidiel, v platforme pre zdieľanie áut si aktuálne môžete požičať viacero modelov, ktorých ekvivalent je aj v hre.

Pred niekoľkými dňami bol uvedený závodný titul Forza Horizon 5 od Playground Games, ktoré má všetky predpoklady na to, aby sa stal veľkým trhákom. Hra s výbornou grafikou, o ktorej sme písali v tomto článku, vás prevedie zákutiami Mexika. Nechýba jazda pri oceáne, cez púšte, po hornatých lesoch ani uličkami miest. 

V hre, ktorá získava pozitívne ohlasy od hráčov aj recenzentov, je na výber z takmer 500 vozidiel. Ak chcete zažiť pocit z jazdy s niektorým z áut z Forzy, na platforme HoppyGo si môžete požičať niekoľko modelov, ktoré môžu byť ekvivalentom áut z Forzy. 

Napríklad BMW Z4 M Coupe z roku 2008. Na HoppyGo sa zas dá požičať BMW Z4 kabriolet z roku 2005, ktoré ponúka majiteľ v Bratislave za 96 eur na deň. V hre si môžete zajazdiť na Porsche Cayenne Turbo z roku 2018. Na HoppyGo nájdete Porsche Cayenne z roku 2011 s výkonom 390 koní. 

Alebo sa dá požičať Audi R8 z roku 2011 s 5,2-litrovým motorom s výkonom 517 koní. Vo Forze Horizon 5 sú až dva modely tohto radu. Audi R8 V10 Plus z roku 2016 a Audi R8 Coupé V10 Plus quatro z 2013. Za tento luxus si ale priplatíte, majiteľ pýta 480 eur za deň. 

Vo Forze sú autá s extra výkonom, ako napríklad Honda Civic Type R, na HoppyGo sú dostupné ich civilnejšie verzie. V tomto prípade klasický Civic s 1.8-litrovým motorom a automatickou prevodovkou. 

V Nitre si môžete požičať lahôdku - Mercedes SLK kabriolet z roku 1997. Nie je to výkonný model z hry Forza Horizon, tam nájdete Mercedes SLK 55 AMG z roku 2012, ale pocit z jazdy takým autom bude určite stáť za to. 

V hre nechýbajú ani viaceré ročníky a verzie legendárneho Volkswagenu Golf. Napríklad GTI z roku 1983 aj 1992 či Golf R z 2010 aj 2014. Na HoppyGo zas nájdete 150-koňový Golf z 2019 alebo legendárny Golf 4 z 2001. Tu začína cena za vypožičanie na lákavej sume 23 eur za deň.   

Aplikáciu HoppyGo si stiahnete cez Google Play alebo App Store, prípadne môžete použiť webové rozhranie. Zaregistrovať sa môžete ako zákazník, čo vozidlo hľadá, alebo majiteľ, čo svoje auto ponúka. Ako služba funguje, sa dočítate v článku Zdieľanie áut cez HoppyGo prichádza aj na Slovensko.

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu