Ruský vojak ukradol na Ukrajine PS4 a mailom žiadal od majiteľa heslo k účtu

Drzý zlodej sa sarkastickým spôsobom neštítil ozvať pôvodnému majiteľovi keď zistil, že je odhlásený zo svojho účtu a nemôže hrať hry uložené v konzole.

Len nedávno svet obleteli informácie, že ruskí vojaci na Ukrajine okrádajú jej obyvateľov. Hovorilo sa hlavne o zásobách pšenice, ale zdá sa, že to nie je jediná miznúca komodita. Teraz sa objavili správy o ruskom vojakovi, ktorý mal v Mariupole ukradnúť PlayStation 4

Zo svojej krádeže sa však netešil dlho. Po spustení hernej konzoly údajne zistil, že pôvodný majiteľ bol odhlásený zo svojho herného účtu siete PlayStation Network. Zlodej tak bez hesla nemal prístup ku knižnici hier, ktoré boli uložené v konzole. Situáciu sa vraj snažil vyriešiť tak, že majiteľovi PS4 poslal e-mail, v ktorom ho skrátka o heslo požiadal. 

Keď mu neodpovedal, podľa Twitteru účtu Alex Red mal napísať ďalšiu správu, v ktorej sa pýta, či mu už konečne odpovie alebo je mŕtvy. Pravosť celej udalosti je samozrejme ťažké overiť, ale určite ide o jednu z najväčších bizardností, ktoré bohužiaľ vojna na Ukrajine priniesla. 

Zdroj: Twitter

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu