Revolut Bank prichádza na Slovensko. Ponúka garantované účty

Celosvetovo pôsobiaca finančná platforma predstavila svoju európsku banku pre klientov aj na Slovensku. Zákazníci na Slovensku, ktorí prejdú na Revolut Bank, budú mať teraz svoje vklady chránené.

O službe Revolut sme priniesli informácie už pred vyše tromi rokmi. Vtedajší princíp fungovania platenia kartou v zahraničí bez poplatkov, sme vysvetlili v článku s názvom Revolut - online peňaženka v 25 svetových menách.

Revolut umožňuje nabiť účet v eurách a tie následne konvertovať podľa potreby do 28 ďalších mien - dolárov, českých korún, poľských zlotých, maďarských forintov a ďalších. Firma robí prevod na základe reálneho kurzu a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov.

Teraz Revolut na Slovensku využil svoju špecializovanú európsku bankovú licenciu a ponúka zákazníkom, ktorí prejdú na Revolut Bank, doplnkové služby. Ich vklady budú chránené. 

Fintech Revolut už dnes na Slovensku využívajú desiatky tisíc zákazníkov. Vkladové účty a ďalšie produkty, ktoré majú byť uvedené na slovenský trh v blízkej budúcnosti, majú zákazníkom ponúknuť ešte viac kontroly a pridanej hodnoty než tradičné banky.

Pri používaní aplikácie Revolut máte prehľad o mesačných výdavkoch za jedlo v reštauráciách alebo nákupy potravín. Pre jednotlivé kategórie si môžete nastaviť limit výdavkov. V aplikácii môžete jednoducho spravovať aj pravidelné poplatky či posielať alebo vyžadovať peniaze od svojich priateľov.

Na Revolut Bank môžete jednoducho a rýchlo prestúpiť niekoľkými kliknutiami v aplikácii. Všetky podrobnosti vrátane rôznych typov účtov nájdete na webe revolut.com. Základný plán Štandard je s nulovým mesačným poplatkom, Plus za 2,99 eur, Premium vás každý mesiac bude stáť 7,99 eur a za najvyšší s názvom Metal zaplatíte 13,99 eur mesačne. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Martin23.02.2021 - 12:42 Trvalý odkaz

Mne sa prechod z appky Revolut do Revolut bank Slovensko nedari. Pri doplnaji udajov odo mna pyta TIN (Tax Identification Number), ktore nemam, resp. nevioem co tam doplnit. Poradi niekto?

Knoxville23.02.2021 - 17:07 Trvalý odkaz

In reply to by Martin

Myslím,že tam treba doplniť číslo 59. Je to podľa krajiny.. Skús a daj vedieť, či sa ti to podarilo..

Martin23.02.2021 - 18:19 Trvalý odkaz

Zadal som 9x nulu a pustilo ma to dalej... v appke ziadna zmena oproti "staremu" Revolutu...

Celá diskusia 5 príspevkov