Redmi Watch: slušná výbava, nízka cena

Prvé hodinky série Redmi zaujmú dizajnom, dobrou výdržou na jedno nabitie a nechýba im odolnosť voči vode. Najväčším lákadlom je však cena.

Spolu s trojicou nových modelov série Redmi Note 9 uviedlo Xiaomi aj prvé inteligentné hodinky radu Redmi. Názov majú jednoduchý jasný: Redmi Watch

Základné parametre:
Hmotnosť 35 gramov, 1,4'' displej, rozlíšenie 320 x 320 b., 323 ppi, monitorovanie spánku, meranie tepu, sedem športových režimov, 7-dňová výdrž na jedno nabitie, NFC, kompatibilita s Androidom a iOS. 

Na hranatom ciferníku s 1,4-palcovým dotykovým displejom je použité rozlíšenie 320 x 320 bodov. na ovládanie poslúži aj hardvérové tlačidlo umiestnené v pravej bočnej stene. Kovové telo nehľadajte, vzhľadom na nízku cenu výrobca použil plastovú konštrukciu v troch farebných verziách, ktoré môžete kombinovať s remienkami piatich farieb.  

Medzi základné vlastnosti hodiniek patrí zobrazovanie notifikácií zo spárovaného telefónu, zmerajú vám fyzickú aktivitu, srdcový tep, dokážu monitorovať spánok a podporujú sedem športových režimov. Nechýba im vodeodolnosť ani NFC, no v Európe ich na bezkontaktné platby zrejme nevyužijete. 

Podľa výrobcu vydržia pri bežnom používaní na jedno nabitie približne týždeň. Hodinky Redmi Watch sa na domácom čínskom trhu začínajú predávať od 1. decembra za 299 CNY, čo je približne 38 eur. O oficiálnej dostupnosti mimo Čínu sa zatiaľ nehovorí. 

Zdroj: mi.com

Diskusia k článku:

Rastislav.j01.12.2020 - 21:05 Trvalý odkaz

"Nechýba im vodeodolnosť ani NFC, no v Európe ich na bezkontaktné platby zrejme nevyužijete. " ale keby to rozchodili zrejme by to dosť klientov kúpilo.

Rastislav.j02.12.2020 - 10:50 Trvalý odkaz

In reply to by oxy

Keďže platby realizujú banky, tak žeby banky s poskytovateľom platobného systému.
Takto zrejme, len ak by si mal nejakú čínsku banku.

Celá diskusia 3 príspevky