Redmi Watch 3 Active: výborná výbava za 40 eur

Nové smart hodinky značky Redmi kúpite na Slovensku za cenu okolo 40 eur a napriek nízkej cene ponúkajú slušnú výbavu, vrátane vodeodolnosti, merania základných zdravotných funkcií a výdrže až 12 dní na jedno nabitie.

Inteligentné hodinky Redmi Watch 3 Active prekvapia nielen cenou, ale aj výbavou. Bežnému používateľovi, ktorý hľadá smart zariadenie na doručovanie notifikácií zo spárovaného telefónu, sledovanie srdcovej frekvencie, SpO2 a monitorovanie spánku, budú určite stačiť. 

Základné parametre:

Rozmery 47 x 39 x 10,90 mm, hmotnosť 42 g, 1,83‘‘ LCD displej, rozlíšenie 240 x 280 b., jas 450 nitov, 5ATM, Bluetooth 5.3, meranie tepu, spánku, SpO2, reproduktor, monitor, 289 mAh batéria, výdrž až 12 dní, kompatibilita Android 6.0 a iOS 12.0 a novšie. 

Obdĺžnikový LCD displej s 1,83-palcovou uhlopriečkou má rozlíšenie 240 x 280 bodov a jas 450 nitov. V aplikácii Mi Fitness je k dispozícii viac než 200 ciferníkov, ktorými vyjadríte svoj štýl či náladu a prispôsobíte si ho podľa svojich predstáv. 

Vďaka integrovanému mikrofónu a reproduktoru ich dokonca môžete využiť na Bluetooth hovory. V tejto cenovej kategórii sa stretávame zvyčajne len s notifikáciami o prichádzajúcom hovore a možnosťou ho odmietnuť. 

Využiť môžete celodenné sledovanie srdcovej frekvencie a nasýtenia krvi kyslíkom, nechýba pokročilé monitorovanie spánku. nechýba certifikácia 5ATM, takže ich nemusíte odkladať ani pri sprchovaní a plávaní. vyberať môžete z viac než 100 športových režimov. Pri bežnom používaní hovorí výrobca o výdrži na jedno nabitie až 12 dní, vyššia záťaž zníži výdrž na približne 8 dní. 

Hodinky Redmi Watch 3 Active kúpite na Slovensku v cene okolo 40 eur. Na výber sú v svetlosivej a čiernej farbe.

Zdroj: mi.store.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu