Redmi Buds 3 Pro ponúkajú inteligentné potlačenie hluku

Nové bezdrôtové slúchadlá používajú technológiu duálneho aktívneho potlačenia hluku so spätnou väzbou, pričom potlačenie hluku môže byť až 35 dB.

True wireless slúchadlá Redmi Buds 3 Pro lákajú na nízku cenovku a potlačenie okolitých zvukov, čo oceníte počas cestovania autobusom, vlakom, na rušnej ulici a všade tam, kde si chcete nerušene vychutnať obľúbenú hudbu. 

Základné parametre:
Rozmery 25 x 20 x 21 mm, hmotnosť 4,9 g, rozmery puzdra 65 x 48 x 26 mm, hmotnosť 55 g, Bluetooth 5.2, batéria v slúchadle 35 mAh, kapacita batérie puzdra 470 mAh, výdrž na jedno nabitie 6 hodín (bez ANC), doba nabíjania slúchadiel 1 hodina, nabíjanie puzdra 2,5 hodiny, nabíjanie cez USB-C alebo bezdrôtovo (Qi).

Algoritmus AI hodnotí scénu podľa úrovne okolitého hluku a zvyklostí pri používaní. V nastaveniach aplikácie si môžete upraviť hĺbku potlačenia hluku pre rôzne prostredia tak, ako vám to vyhovuje. Nechýba režim transparentnosti, takže ak potrebujete, vnímate aj zvuky a hlasy v okolí. 

Niektoré nastavenia režimov ANC a transparentnosti sú ale k dispozícii len na vybraných smartfónoch Xiaomi/Redmi. Výrobca upozorňuje, že kompatibilné modely budú pribúdať postupne a dôležitá bude aj aktualizácia na najnovšiu verziu prostredia MIUI.

Slúchadlá podporujú pripojenie dvoch zariadení, čo znamená, že môžete prejsť od sledovania videa na notebooku k prijatiu hovoru na svojom smartfóne, a to bez nutnosti opätovného párovania zariadení. Výdrž na jedno nabitie je pri vypnutom potlačení hluku je šesť hodín, pri dobíjaní z puzdra máte k dispozícii až 28 hodín používania. 

Iba 10 minút nabíjania v puzdre postačí až na tri hodiny prehrávania hudby. Batériu v puzdre dobijete USB-C káblom alebo aj bezdrôtovo. Hudbu aj hovory ovládate dotykom, nastavenie hlasitosti prebieha cez spárovaný mobil. Po vytiahnutí slúchadla z ucha sa hudba automaticky pozastaví, po opätovnom zapnutí hudby je možné pokračovať v prehrávaní hudby. 

Redmi Buds 3 Pro majú odporúčanú cenu 69,90 eur a predávať s abudú v dvoch farebných verziách - Glacier Gray a Graphite Black.

Zdroj: mi.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu