Redmi a Realme lákajú na 64 Mpix fotoaparát

Obrazový snímač Isocell Bright GW1 uviedol Samsung v máji tohto roka a už onedlho bude súčasťou nových smartfónov. Medzi prvých výrobcov, ktorí 64 Mpix čip použijú, patria Xiaomi a Realme.

Letná uhorková sezóna sa sveta mobilných technológií netýka. Prvá polovica augusta je naplnená udalosťami, na ktorých spoznáme nové smart hodinky od Samsungu, ďalšiu generáciu top modelu Galaxy Note, Honor ukáže svoju prvú inteligentnú televíziu ovládanú gestami a dočkáme sa prvých smartfónov so 64 Mpix fotoaparátom. 

O prvenstvo bojujú čínski výrobcovia Xiaomi a Realme. Obaja už na novinky lákajú postami na sociálnych sieťach. Realme chystá event na 8. augusta, ukáže štvoritý fotoaparát so 64 Mpix snímačom a technológiou Quad Camera. 

Xioami so svojou značkou Redmi bude ale prvý, aspoň čo sa predstavenia technológie týka. O deň skôr, teda 7. augusta, vo svojom laboratóriu ukáže, ako spracovanie obrazu funguje. Prvým reálnym produktom ale bude zrejme novinka od Realme. 

Obrazovému senzoru Isocell Bright GW1 sme sa podrobne venovali v májovom článku Samsung uviedol 64 Mpix snímač pre mobilné zariadenia.

Zdroj: twitter.com/realme, weibo.com

Diskusia k článku:

LaRock05.08.2019 - 18:53 Trvalý odkaz

xiaomi by hlavne mohlo dat na trh konecne globalne verzie redmi K20 pro global aka Mi9T pro a Mi CC9 global aka Mi A3 pro a nie zbytocne chrlit na trh dalsie nove modely..

Celá diskusia 1 príspevok