Realme X3 SuperZoom na Slovensku

V slovenských obchodoch sa nedávno začal predávať 6,6'' top model so Snapdragonom 855+, periskopickým teleobjektívom s optickou stabilizáciou obrazu a 12 GB RAM.

Nadupaný android smelo konkuruje overeným značkám, ktoré sa na slovenskom trhu predávajú už roky. Čínske Realme distribuuje do našich obchodov oficiálnu európsku verziu, a tak sa nemusíte obávať chýbajúcej 800 MHz frekvencie LTE alebo zložitej reklamácie. 

Realme X3 SuperZoom už svojím názvom napovedá, čo je jeho najväčším lákadlom - fotoaparát. Celkovo ich nájdeme šesť: štyri vzadu a dva vpredu. 

Zadnú zostavu tvorí hlavný 64 Mpix, 8 Mpix širokouhlý, 2 Mpix makro fotoaparát na snímaním blízkych objektov od štyroch centimetrov a 8 Mpix periskopický teleobjektív s optickou stabilizáciou obrazu, 5-násobným optickým priblížením a až 60-násobným digitálnym zoomom. 

Prednú 32 Mpix kameru umiestnenú v otvore 6,6-palcového Full HD+ displeja dopĺňa širokouhlý objektív s 8 Mpix snímačom, ktorý oceníte pri skupinových selfie. O výkon sa postará čipset Snapdragon 855+ a 12 GB operačná pamäť RAM. Kompletné špecifikácie sa dočítate v základnom infe

Realme X3 SuperZoom v odtieni Glacier Blue kúpite na Slovensku z oficiálnej distribúcie za približne 540 eur

Diskusia k článku:

Začať diskusiu