Realme X3 SuperZoom mieri na Slovensko. S hodinkami ako darček

Internetový obchod Alza už láka na čerstvú novinku so Snapdragonom 855+, 12 GB RAM, štvoritým fotoaparátom s periskopickým teleobjektívom a optickou stabilizáciou obrazu.

Realme X3 SuperZoom mal premiéru len koncom mája, no slovenská Alza ho už zaradila do ponuky na predobjednávky. Naskladnenie očakáva 15. júna 2020.

K výkonnému androidu dostanete darček: inteligentné hodinky Realme Watch, ktoré ako keby Apple Watch z oka vypadli. Viac sa o nich dočítate v článku Realme Watch: 1,4'' displej, 9-dňová výdrž a nízka cena.

Nový model od Realme ponúka výkonný hardvér za dostupnú cenu. Za niečo vyše päťsto eur dostanete stále výkonný čipset Snapdragon 855+, 12 GB operačnú pamäť RAM, 256 GB úložisko, 6,6'' Full HD+ displej a 4200 mAh batériu s rýchlym 30 W nabíjaním. 

Lákadlom je štvorica zadných fotoaparátov s hlavným 64 Mpix, 8 Mpix širokouhlým, 2 Mpix makro a 8 Mpix periskopickým teleobjektívom s optickou stabilizáciou obrazu, 5-násobným optickým priblížením a až 60-násobným digitálnym zoomom. 

Zahanbiť sa nedá ani predná 32 Mpix kamera so sekundárnym 8 Mpix širokouhlým fotoaparátom, ktorý oceníte pri skupinových selfie. Kompletné špecifikácie hľadajte v základnom infe

Realme X3 SuperZoom má na Alze cenovku 539,90 eur a na predobjednávky je dostupný v modrej farbe. 

Zdroj: alza.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu