Realme Watch 3 ponúkajú veľký 1,8'' displej a dokážu telefonovať

Najnovší model inteligentných hodiniek od Realme láka veľkým displejom, monitoringom zdravotných funkcií v reálnom čase, nechýba im vodeodolnosť a konečne ponúkajú Bluetooth hovory.

Realme Watch 3 patria medzi lacné smart hodinky, ktoré na prvý pohľad ponúkajú to, na čo sme u podobných zariadení zvyknutí, dokonca im pribudla aj možnosť telefonovať cez spárovaný mobil, no chýbajú im niektoré funkcie drahšej konkurencie. 

Výrobca šetril na materiáloch, nenájdeme tu integrované GPS ani Wi-Fi, zabudnite aj na AMOLED displej či možnosť doinštalovať apikácie tretích strán. Prím hrá nízka cena. Napriek tomu ponúkajú veľmi slušnú výbavu a bežnému zákazníkovi nebude zrejme nič podstatné chýbať. 

Základné parametre:
Rozmery 45 x 37 x 11,5 mm, hmotnosť 40 g, 22 mm remienok, 1,8'' IPS displej (46 mm), rozlíšenie 240 x 286 b., 340 mAh batéria, 7 dní výdrž na jedno nabitie, doba nabíjania 2,5 hodiny, Bluetooth 5.3, snímač tepu srdca, SpO2, 110 športových režimov, IP68, kompatibilita s Androidom 5.0+, iOS 11+.

Nové Realme Watch 3 ponúkajú 1,8-palcový IPS displej s rozlíšením 240 x 286 bodov a maximálnym jasom 500 nitov. Nechýba im certifikácia odolnosti voči vode a prachu IP68, takže im neublíži prašné prostredie ani ponáranie do vody. 

Vyberať môžete z viac než 100 ciferníkov, vyše 110 športových režimov, pričom nechýba ani skatebording a samozrejmosťou je 24-hodinové snímanie tepu srdca, monitorovanie hladiny kyslíka v krvi (SpO2), sledovanie stresu a analýta spánku. 

Pripomenú vám, že sa máte napiť alebo hýbať po dlhom sedení. Batéria s kapacitou 340 mAh by mala podľa výrobcu pri bežnom používaní ponúknuť 7-dňovú výdrž na jedno nabitie. 

Realme Watch 3 v čiernej a sivej farbe sú na indickom trhu dostupné za 3499 indických rupií, čo je približne 43 eur. Prípadná európska cenovka bude navýšená o DPH, clo, dovoz a iné poplatky. 

Zdroj: realme.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu