Realme 6 Pro príde na európsky trh 5. mája

Výborne vybavený android bude mať o niekoľko dní globálnu premiéru. Značku Realme kúpite v osvedčených obchodoch aj na Slovensku, vrátane operátora O2. Či sa k nám dostane aj táto novinka, zatiaľ nie je isté.

Po marcovom uvedení série Realme 6 na indickom trhu sa model s prívlastkom Pro dostane aj do Európy. Výrobca na svojom webe oznámil dátum 5. mája 2020.

Realme 6 Pro sme vám podrobne predstavili v základnom infe, z ktorého sa dozviete, že ponúka 6,6'' Full HD+ displej s 90 Hz obnovovacou frekvenciou, Snapdragon 720G, 4300 mAh batériu, 6 GB alebo 8 GB operačnú pamäť RAM a úložisko v dvoch kapacitách: 64 GB a 128 GB.

Štvoricu zadných fotoaparátov tvorí hlavný 64 Mpix, 8 MPix širokouhlý, 12 Mpix teleobjektív s 2-násobným optickým priblížením a 2 Mpix makro fotoaparát. Predná duálna kamera so širokouhlým objektívom je umiestnená v otvore displeja.

Na indickom trhu štartovala 64 GB verzia s cenou približne 200 eur, európska cenovka bude navýšená o DPH, clo, dovoz a iné poplatky. Všetko podstatné sa dozvieme už onedlho počas živého vysielania.

Zdroj: realme.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu