Realme 5s prinesie 48 Mpix štvoritý fotoaparát

Ďalšia pripravovaná novinka čínskeho výrobcu ponúkne štyri zadné fotoaparáty. Tento počet sa v strednej triede už stáva štandardom.

 

Realme je aktívne najmä na indickom trhu, kde uvádza väčšinu svojich noviniek. Inak tomu nebude ani pri ďalšej z nich - Realme 5s.

Dizajn zadnej steny je rovnaký ako pri staršom súrodencovi Realme 5 (základné info) uvedenom v auguste. Na zverejnenom obrázku vidíme štyri fotoaparáty, pričom hlavný disponuje 48 Mpix snímačom. 

Vzadu sa takisto nachádza čítačka odtlačkov, nebude tak integrovaná do displeja, ako ponúkajú modely Realme vyššej triedy. Z toho sa dá usudzovať, že Realme 5s bude lacným androidom, pretože napríklad Realme X2 (základné info) s čítačkou v displeji a 64 Mpix štvoritým fotoaparátom má na európskom trhu cenovku 299 eur. 

Viac sme sa o výbave pripravovaného Realme 5s nedozvedeli. Dátum premiéri na indickom trhu je naplánovaný na 20. novembra. O jeho prípadnom globálnom uvedení výrobca zatiaľ neinformoval. 

Zdroj: flipkart.com

Diskusia k článku:

frosty13.11.2019 - 10:20 Trvalý odkaz

Čo z toho keď ani oficiálna EÚ distribúcia cez ich web sa k nám objednať nedá.. Pre Česko Slovensko Maďarsko je Realme pasé. Dokonca sú prekvapivo vynechané aj také krajiny ako Nemecko či Rakúsko, ako kompenzáciu pre východný blok tam dali Poľsko.
Čiže jedine mať známeho v Poľsku ktorý vám fon vezme tam.

Celá diskusia 1 príspevok